Vierailija

Sairastuin influenssan jälkitautina kilpirauhastulehdukseen. Paino nousi valtavasti, tutisutti ja väsytti ja hikoilutti ja kortisoni pöhötti naaman ja kuivatti hiukset.Nyt sitten sukulaisnainen on diagnosoinut ominpäin minusta alkoholistin ja levittänyt tiedon koko suvulle.Käteni tärisevät edelleen taudin takia aika ajoin, kilotkin ja pöhötys istuvat vielä, joten olipa mukava viettää vuodenvaihteen sukujuhlia, kun kaikki kuiskuttelevat "romahduksestani".

Kommentit (4)

ja alkaa kertoa kuinka olit rollareiden groupiena rundilla mukana ja panit kaikki roudaritkin läpi ja vedit vinettoa ja kamaa koko ajan. Eiköhän ne jossain vaiheessa tajua että kerrot omiasi...

eiköhän siinä ole pikemminkin kyse siitä, että teidän yhteiset sukulaiset kuuntelevat kohteliaasti tätä yhtä joka en keksinyt kivan juorun. Ja he odottavat nähdäkseen, miten asia oikeasti on. Eivät siis usko, mutta eivät viitsi väittää vastaankaan. He haluavat todisteita johonkin suuntaan, ennen kuin päättävät. Kun sä et juo, ne huomaavat kyllä, miten asiat oikeasti ovat.(Nyt itsestä tuntuu, että tokihan minun pitäisi luottaa enemmän kuin johonkin pöpipäiseen juoruilijaan, mutta muille sukulaisillehan te olette tasaveroisesti vain sukulaisia, eikä kummallakaan ole oikeutta tulla sen enempää uskotuksi ilman todisteita.)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat