Täytän pian 30v! Ehdota bileisiin teemaa!

Vierailija

En ymmärrä niitä ihmisiä, jotka tuskastelee kolmenkympin kriisissä. Mä aion pitää kunnon juhlat kavereilleni syntymäpäiväni kunniaksi. Innostuukohan kukaan suomalainen esim. coctail-juhlista johon pukeudutaan asianmukaisesti. vai pitääkö järjestää ihan perinteiset kemut, että väki tulee paikalle? Mielikuvitus kukkimaan, keksikää joku hyvä teema tms. juhliini:)

Kommentit (7)

Vierailija

En tietysti tiedä minkälainen olet luonteeltasi yms. mutta ystävättärelläni oli 30v teemabileet jotka oli järjestetty playboyhengessä. Keimailtiin pikkutuhmissa asuissa ja rohkeimmat alusvaatteisillaan. Vaatii tietysti että porukka ei ole tätä kuuluisaa "onnellista 42 kokoa.."

Vierailija

ja suunnitelmissa on coctail-juhlat. Uskoisin että ainakin omat ystäväni pitävät tuonkaltaisista juhlista. Yleensä meillä on ollut grilli-juhlia yms. mutta omille synttäreille haluan jotain ikimuistoisempaa.

Vierailija

Mutta en mitään kemuja jaksa vetää pystyyn, vanhemmat ym. kahvitan mutta se on siinä.Kotona 2 koiraa ja 2 pientä lasta, ei mitään intoa mitään pippaloita järkätä. Vietän ne vaikka hieman etukäteen fasaanimetsästyksen parissa ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat