Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (8)

Lainaus:

vain siksi että saisi ehkä nätin lapsen.
Paino sanalla ehkä.Mikäs tässä sukusolujen luovutuksessa olikaan tärkeää? Tuollaisten vaatimusten jälkeen en enää lähtisi lässyttämään, että suurin lahja minkä voi toiselle suoda, kun ihan suoraan sanotaan että lapsi ei edes lähtökohtaisesti kelpaa millaisena tahansa.

Lainaus:

Tuollaisten vaatimusten jälkeen en enää lähtisi lässyttämään, että suurin lahja minkä voi toiselle suoda, kun ihan suoraan sanotaan että lapsi ei edes lähtökohtaisesti kelpaa millaisena tahansa.
:-(

pituuden ja iän osalta. Mallinkokemusta ei tosin ole, mutta muuten olen kyllä "very attractive" :D Tienaisi kyllä ihan hyvin tuolla...Enkä sinänsä paheksu moista "pinnallisuutta", totta kai jokainen haluaisi mahdollisimman kauniin ja lahjakkaan lapsen.

Jos joutuu kerran turvautumaan luovutettuihin soluihin, niin kai sitä voi nirsoillakin sitten samalla. Sitten se olisi kyllä aika säälittävää, jos joku rumempi tyyppi , jolla olisi omiakin sukusoluja käytettävänä, turvautuisi kauniiden luovuttajien soluihin vain siksi että saisi ehkä nätin lapsen.

Luulisi, että jos joutuu luovutettuihin sukusoluihin turvautumaan, olisi kiitollinen lapsesta kuin lapsesta eikä alkaisi nirsoilemaan. Rahalla saa... tai sitten ei.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat