Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli antakaa ajatuksen lentää. Mitä mieltä muuten olette nimestä Vanamo? Mies on vastaan, kun on liian erikoinen. En tunne ketään Vanamoa, onko miten yleinen nimi?Lumiaa olen myös ajatellut, mutta muutkin Lumi-johdannaiset käyvät, jos keksitte.

Kommentit (10)

minusta Lumia sopisi oikein hyvin(, mutta olisiko sitten ihan hankalaa keksiä mahdolliselle kolmannelle tytölle(?) saman kaavan mukainen nimi? Tuuli+a ja Lumi+a ja sitten Pilvia/Meria/Onnia?)Vanamokin on oikein kaunis nimi. ette voi mennä vikaan valitsitte kumman vain :)Tiina :)

Vanamokin on ihan kaunis, muttei kovasti makuuni.muutama muu ehdotus:Lilia(n)

Teresa

Teresia

Neelia

Nuppu

Tarina

Viliina

Lilja(n)

Vaula

Viola

Natalia

Aurora

Meelia

Tarleena

Tianna

Alissa

Vanamo on minustakin todella kaunis nimi eikä turhan yleinen. Väestörekisterikeskuksen mukaan Vanamoita on 460 naista ja 19 miestäkin on nimen saanut. Nimi on selvästi yleistymässä, sillä 2000-luvulla sitä on annettu 246:lle tytölle. Tänä vuonna nimen on saanut 46 tyttöä. Tuolta rekisteristä ei kylläkään näe, onko nimi ensimmäisenä vai toisena nimenä. Ja veikkaankin, että suurimmalla osalla on Vanamo jälkimmäisenä nimenä.

Lumi nimi on huomattavasti yleisempi ja sen suosio tuntuu vain kasvavan, eikä tietysti ihme, kaunis nimihän se on :)

Lumi-nimisiä tyttöjä on 1052 ja poikiakin 3. Lumi-johdannaisia nimiä on mm. Lumia (519 tyttöä/1 poika), Lumina (104 tyttöä), Lumine (yksi tyttö tältä vuodelta), Lumianna (10 tyttöä), Luminka (5 tyttöä), Lumikki (346 tyttöä/yksi poika), Lumila (yksi nainen),

Itse antaisin Tuulian siskolle ennemmin nimeksi Vanamo. JOs perheeseen useampi tyttö vielä tulee, onkohan heilläkin sitten oltava -ia päätteiset nimet? Niitähän toki paljon löytyy. Mutta Vanamo on kaunis merkitysnimi ja etunimenä harvinainen.Tuulian siskolle ehdotan vielä:

Linnea

Alina

Mimosa

Melina

Minea

Ilona

Eliina, Eliisa, Elvi

Helena, Helmi, Helmiina

Iiris

Kanerva, Katri, Katriina, Kukka-Maaria

Lyydia

Maaria, Mataleena, Matleena

Orvokki

Päivyt

Sanelma, Soila, Soile, Soili, Soilikki, Sointu, Solja

Taika, Tellervo

Vuokko...Ja Vanamo on kaunis, Tuulian tyylinen nimi myös. Kannatan ehdottomasti, klassisen kaunis, vaikkakin melko vähän käytetty ainakin 1. nimenä. Mutta onhan sille kuitenkin oma nimipäivänsäkin...

Tuulian siskolle. Samoin Lumina ja Lumia ovat ihania.Vielä muita ehdotuksia:

Elliida

Helinä, Hellevi, Hilla

Jasmiina

Keesia, Kerttuli

Lumiella, Lumilla, Luminea (= lisää Lumi-variaatioita)

Minella

Olivia, Ottilia

Pihla, Pilviina

Rianna

Solina

Talvikki, Tilma, Tirliina

Vanilla, Verna, Viljaana, Vilmiina

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat