Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Syöjinä siis 4 aikuista ja 4 lasta. Voiko riittää kaikille? Kahdesta rullasta taas tulisi varmasti tosi paljon ylimääräistä. Mutta ei oikein ole kiva, jos loppuu kesken!Tarjolla on tuon lisäksi lohkoperunoita, kasvispaistosta, salaattia. Lisäksi jälkkäriä ja myöhemmin illalla iltapalaa.

Kommentit (11)

Mutta jos sinulla on lihaleikkuri, millä leikkaat lihan ihan ohuiksi siivuiksi, ehkä riittää. Ei kukaan ainakaan kehtaa syödä viimeistä siivua:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

perunaa ja kastiketta..... Ei ihmisen kuulu kylässä ahtaa napaa täytee... Varsinkin jso iltapalaa tulossa.Mutt ajos rulla on rakana 1kg niin sit ei kyllä riitä.......

jos katsot siitä rullan tuoteselosteesta, niin siinä puhutaan kaiken maailman emulgointiaineista ja lihapitoisuus on jotain 70 prossaa. se on kuin valmiiksi pureskeltua se liha, paiston jälkeen se on kuin tuutista puristettu kova tasalaatuinen kimpale. Joten jos olisin teillä ruokavieraana, niin jäisi kyllä minun osa muille jaettavaksi. ikinä en ole karmeamman makuista natriumglutamaattijäykkää syönyt.

150g per aikuinen ja 100g per lapsi eli aika vähän, varsinki ku lisukkeita ei oo hirveesti. Ja siis tää määrähän on paistamattomasta rullasta eli kun se siitä pienenee paistonmyötä niin määrä on huomattavasti vähemmän.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat