Aiotko estää miestäsi laukaisemasta Jättitykkiäään uudenvuodenyönä?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (27)

mutta tääkin pikkukiinalainen jäi suutariksi. Märkää ruutia......Loppuvuosi onkin sitten yhtä vittuilua vaimon puolelta. Vaihtuispa äkkiä vuosi ja päästäis 2010, niin mä näytän mihin tää kanuuna laukee....

täällä ollaan naisporukassa eikä ole tykkejä omasta takaa. Ei edes pientä papattia isommista tykinlaukauksista puhumattakaan. Olisihan se maistunut kyllä, täytyy myöntää.

Pyysin mummon yökylään. Mummo on kova valvomaan öisin ja kun tuossa hiippailee villasukissaan ja retro-yökoltussaan, niin veikkaanpa, ettei jättitykistä ole tietoakaan;-) Joku prinssin nakki ehkä kummittelee vähän.

olen itseasiassa odottanut melko kauan että jättitykki saa laueta valtoimenaan uudenvuodenyönä. Ajattelin että voisi olla vaikka ns. b-laukaus.. on niin kovasti tuo mies puhunut että b:hen olisi kiva laukaista

perille asti, eikä suojausta ollut, toivottavasti ammuksen sisältö räjähtää ja tuhannet osaset kylvävät itseään oikeaankin paikkaan.Mä tulin juuri makkarista, mies on jo ulkona ampumassa toisenlaisia raketteja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat