Aiotko estää miestäsi laukaisemasta Jättitykkiäään uudenvuodenyönä?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

mutta tääkin pikkukiinalainen jäi suutariksi. Märkää ruutia......Loppuvuosi onkin sitten yhtä vittuilua vaimon puolelta. Vaihtuispa äkkiä vuosi ja päästäis 2010, niin mä näytän mihin tää kanuuna laukee....

Vierailija

täällä ollaan naisporukassa eikä ole tykkejä omasta takaa. Ei edes pientä papattia isommista tykinlaukauksista puhumattakaan. Olisihan se maistunut kyllä, täytyy myöntää.

Vierailija

Pyysin mummon yökylään. Mummo on kova valvomaan öisin ja kun tuossa hiippailee villasukissaan ja retro-yökoltussaan, niin veikkaanpa, ettei jättitykistä ole tietoakaan;-) Joku prinssin nakki ehkä kummittelee vähän.

Vierailija

olen itseasiassa odottanut melko kauan että jättitykki saa laueta valtoimenaan uudenvuodenyönä. Ajattelin että voisi olla vaikka ns. b-laukaus.. on niin kovasti tuo mies puhunut että b:hen olisi kiva laukaista

Vierailija

perille asti, eikä suojausta ollut, toivottavasti ammuksen sisältö räjähtää ja tuhannet osaset kylvävät itseään oikeaankin paikkaan.Mä tulin juuri makkarista, mies on jo ulkona ampumassa toisenlaisia raketteja.

Vierailija

enää kotona jyskimässä tykillään, nyt täytyy itse lähteä katsomaan mitä rahalla saa. Mistäköhän löytyisi kaupungin isoimmat?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat