Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mietitään tässä Lappiin lähtöä 2v8kk tyttömme kanssa. Tarkoitus on mennä autolla ja matkaan menee varmaankin 13h pysähdyksineen. Onko kenelläkään kertoa kokemuksia tai kentiens antaa hyviä vinkkejä matkaa varten. Mitään autoon asennettavaa dvd:tä ei kuitenkaan aiota ostaa...

Kiitos vinkeistä etukäteen!

Kommentit (4)

Itse ajamme 2 - 3 krt vuodessa Lappiin ja jos yksin lapsen kanssa ajelen, niin ollaan yötä yleensä hotellissa noin puolessa välissä. Kuten aiemmin jo sanottu, mutta tuo kannettava (tai dvd-soitin) on tosi hyvä. Siinä vaiheessa kun alkaa kiukuttaa, niin leffaa tai muuta lastenohjelmaa kehiin, niin matka joutuu taas kummasti. Yksi vaihtoehto on vielä laittaa auto (yö)junaan, niin ajamista ei tule niin paljon. Kallista, mutta ei ole samanlaista väsymystä kuin ajamisen jälkeen.

Matka tosiaan vei sen 13h, mennessä pysähdyttiin 3krt ja takas tullessa 2krt. Meillä kyl ehdoton pelastus tuo dvd, joka oli lainattu ko matkaa varten. Muuten lapsi siis kotioloissa ei paljonkaan jaksa tv:tä vielä seurailla. Mutta titi-nalle ja muut pienille lapsille suunnatut ohjelmat oli in.( Mukana 2 muutakin lasta, 1-v ja 5-v) Sitten oli lasten musaa cd:llä, ja satu cd. Sitä satua ei kyl meidän typy jaksanu kuunnella. Paljon pientä/terveellistä naposteltavaa mukaan. kuten riisimuroja/rusinoita/leipää tms. Matka meni ihan mielettömän hyvin, kaikki jakso niin lapset kuin aikuistkin. Asenne vaan oikea, et jos tulee raivarit niin sitten vaan pysähdytään. Mekin valittiin abc huoltsikat ja lapset leikki siel leikkipaikalla jotain 30min, et taas jaksettiin istua. Hyvää matkaa vaan teille=)

kannattaa syöttää aina kun on normaalistikin syöttöaika eikä pitkittää.. Ja jos lapsi vaatii vähän pidemmän tauon (esim 1h) niin tee se, muuten saat kuulla monta tuntia huutoa putkeen.. Meillä oli yöllä ajo tuskaa,koska vauva heräsi aina kun pää notkahteli puolelta toiselle.. Kärsivällistyyttä! Tuo 13h on aika alakanttiin arvioitu, ainakin meillä meni todella paljon pidempään!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat