Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

millaiset työehdot heillä on ja silti hoitajia riittää.

Kommentit (9)

reilu kaksi vuotta ja tehtävät ovat haastavia. Se varmaan kertoo kolusta jotain et jos jatkaa opiskelua sosionomiksi saa aika paljon hyväksiluetuksi!Yllättävän monella on ihan ihmeellinen kuva pphoitajista, päivittäkää tietonne ennen kuin tulette tänne jakamaan viisauksianne. Ja minähän en lapsiani päiväkotiin veisi vaikka maksettaisi.

suurin osa haluaa vain lusmuilla kotona ja pääasia on hoitaa ne omat lapset. Hoitolapset ovat ainoastaan välttämätön paha. Eikä työstä, johon ei lyhyttä kurssia kummempaa koulutusta vaadita, voida maksaa kunnollista palkkaa.Jos perhepäivähoitajat olisivat ammattitaitoisia, he laittaisivat omat lapset hoitoon ja menisivät päiväkotiin töihin. Mutta ei taida 99.99%:lla rahkeet riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itse en ainakaan osaisi kuvitella LUSMUILEVANI kotona jos hoidan siellä vieraita lapsia päivät pitkät. Häiritsisivät aíka pahasti sitä lusmuilua...Meidän pph muuten lopetti päiväkodissa ja alkoi pph:ksi kun koki sen tavan hoitaa lapsia mielekkäämmäksi.

Suurinosa pph:sta on todellakin pph:ta vain siksi, että saavata olla niiden omien kullanmurujen kanssa kotona. Muiden lapset ovat niitä symbioosin häiriötekijöitä, joille on huonommat lelut, ruot yms säännöt kuin omille riiviöille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat