Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan muu ottanut loppuvuodesta isohkoa asuntolainaa?

Vierailija

Kaikki tutut kun kävelevät varpaillaan taantuman vuoksi eivätkä uskalla ostaa mitään, isojen lainojen ottamisesta puhumattakaan.Me otimme 200 000 € lainaa pari kuukautta sitten. Laina-aika 20 v. Olemme nyt varmaan olleet tämän hetken mittapuun mukaan uhkarohkeita?!

Kommentit (6)

Me otettiin 300 000€ laina 25 vuoden maksuajalla. Välillä pelottaa ajatus lamasta, työttömyydestä yms., mutta on otettava vaan päivä kerrallaan.

Ja täytyy sanoa, että yhtään ei hirvitä :) Luotan siihen, että miehelleni löytyy aina töitä. Hän ei ole kortissa roikkuvaa tyyppiä. Jos ei ulkopuolisilta löydy töitä hän keksii niitä ite :DIhanaa päästä piakkoin muuttamaan itse suunnittelemaan taloon =)

Täytyy sanoa että vielä ei ainakaan hirvitä yhtään. Korot ovat päinvastoin vain laskeneet ja tuntuu hyvältä ajankohdalta maksella lainaa. Itsellä on ollut enemmän töitä kuin aikaisemmin koskaan ja luotan siihen että jotain on koko ajan. Miehellä tuskin työt loppuu.

Korot ovat nyt matalalla ja ne laskevat varmasti koko kevään.Parin vuoden päästä jos taloudessa menee jo paremmin, korot varmaan nousevat. Toivon, että suuren asuntolainan omaavilla pariskunnilla ainakin toisella on ns. melko varma työpaikka.Meillä lainaa 180 000 (otettu jo neljä vuotta sitten) ja mies niin varmalla alalla kun vaan voi olla. Silti laina välillä hirvittää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat