Teinien vanhemmat! Miten teillä teinin uudenvuodenaaton juhliminen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli minkäikäisen päästätte valvovan silmän ulottumattomiin ja mikä on kotiintuloaika. Entä annatteko ilotulitteita matkaan?Meillä 14v poika ja toinen samanmoinen yökyläilee. Kaupungille pääsevät, kotiintuloajasta väännetään vielä kättä. Joko normaali viikonlopun klo 23 tai sitten jonkinlainen pidennys, jota pojat kinuavat. Ilotulitteita eivät saa ottaa kaupungille mukaan, mutta kavereilla valitettavasti todennäköisesti on. Hieman pelottaa, että jotain käy.

Sivut

Kommentit (19)

Kassillinen isotulitteita, menee kaverin kanssa ampumaan niitä jonnekin.

Poikani tulee kaverin kanssa meille, syömme jotain ja lähdemme yhdessä kaupungille katsomaan vuoden vaihtumista.

Mennään eka poikien kans pitsalle klo 15 aikoihin. Sitten lupasin antaa vähän shoppailurahaa molemmille, jäävät kaupungille pyörimään.

Klo 20 menevät leffaan, haen heidät sieltä klo 22. Sitten syödään Uuden vuoden herkkuja ja klo 23-00 paukutellaan raketit. Sitten vielä jotain kivoja lautapelejä, ja jos vanhat merkit paikkansa pitää,niin 4-6 aikaan kaikki ovat viimein nukkumassa :)Onneksi eivät meillä oo vielä kyselleetkään yöksi kaupunkiin. 15,5v tyttö viettää Uutta vuotta mummolassa serkkujen kanssa :)

17½ v menee kavereiden kanssa mökille, eivät ota ilotulitteita mukaan, uskon kun ei ole oikein koskaan ollut niistä erityisen kiinnostunut. Nuorempi 15 vuotias pikkuveli katsoo kunnan järjestämän ilotulituksen ja tulee sen jälkeen kotiin noin klo 00.30. Paukuttelevat kaverin kanssa joko meidän tai kaverin pihapiirissä, kylille ei saa ilotulitteita mukaan.

viettää aattoa huomenna meidän muiden kanssa kotona, ystävänsä kanssa, mutta jos haluavat jonnekin lähteä, kotiin pitää tulla viimeistään kun vuosi vaihtuu. Sano muuten sille pojalle, että muistaa ehdottomasti ottaa suojalasit mukaan!

Meillä on aikuisia, lapsia ja nuorisoa paikalla.Monet lastemme kavereiden vanhemmista on tullut niin tutuiksi, että tulevat myös meille, joko käymään tai koko illaksi.Kaupungille nuorisolla ei ole ollut hinkua (ei vieläkään, vaikka vanhin on jo 18v).

Ei ole koskaan harrastanut tulitteita eikä jäänyt kiinni mistään muustakaan vaarallisesta, joten perusteita kotiarestille tai edes kotiintuloajalle ei oikein ole. Saattaa olla kotonakin, mutta ihan yhtä hyvin voi lähteä kavereiden luo. Ilmoitus riittää, jos aikoo olla yön poissa kotoa. Valtaosalla kavereista on omat asunnot.

jos ei flunssa pahene niin voi kaverinsa kanssa mennä lähelle katsomaan ilotulituksia, kotiin viimestään klo 1.toivon että flunssa pahenee... niin pysyy kotona

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat