Miksi kaikkialla on aina tarjolla vain pahaa kahvia tai teetä?

Vierailija

AINA kun on joku kahvittelutilaisuus tai muu, missä on tarjolla kahvia, niin tarjotaan vain sitä iänikuista suodatinkahvilitkua! Ja koska sitä en juo, niin vaihtoehtonahan on tietenkin tee, joka on AINA pussiteetä, ei ikinä haudutettua. Pahimmassa tapauksessa tee on vielä sitä kitkerää Liptonin keltaista. Ainoa paikka, missä kotini lisäksi olen saanut espressoa tai espressopohjaisia kahveja sekä haudutettua teetä, on työpaikkani...Onko kukaan samaa mieltä vai olenko ainut, joka on tullut pohtineeksi tätä?

Kommentit (9)

ekspressot ja cappucinot ovat niin helvetin pahoja ettei mitään järkeä. Kyllähän tietysti jotkut (?!?!!) tuntee siitäkin jotain ylemmyydentunnetta kun juovat kappukiinojaan tai ekspressojaan, mutta ei helvetti. Kyllä se laadukas suodatinkahvi on vain parasta..

Sitähän suurin osa ihmisistä juo kotonaankin. Hyvää ja halpaa, ei mitään vikaa.Mutta kyllä mun mielestä nykyään kahviloista saa sun mitä erikoiskahvia, eikö ne sulle kelpaa?

mä haluan näädän paskantamaa kahvia tai alan kiljua!Sitä saa ainakin monista aasian maista, eli näädät syö kahvin papuja ja paskantavat ne sitten pihalle. Siinä kalpenee sun kappukiinot ja espressot sun muut "pikkurillipystyssä tässä nyt FM:t juo työttömyysporukoissaan erikoismokkaa" kakkoseks kun näädänpaskantamaa lyödään pannulle porisemaan!Löytyypä muuten näemmä myös pulju.netistä tota näätäkahvia

Missä kaikissa paikoissa sun mielestä nyt sitä kapukkiinoa pitäis tarjota??Eikä pussiteessä nyt mitään vikaa oo.Kauheeta tuollainen nirsoilu.

koska tarvitaan enemmän välineistöä ja aikaa ja rahaa erikoiskahvien/teen valmistukseen ja koska moni diggaa parhaiten sitä perus suodatinlitkua.

Lainaus:

Missä kaikissa paikoissa sun mielestä nyt sitä kapukkiinoa pitäis tarjota??Eikä pussiteessä nyt mitään vikaa oo.Kauheeta tuollainen nirsoilu.
Esim. kaikissa tilaisuuksissa, joissa on kahvitarjoilu, vois ihan hyvin olla yhtenä vaihtoehtona olla espresso. Varsinkin julkisissa tilaisuuksissa, monillahan ei espressopannua tai -konetta kotona ole. Se ei oo yhtään sen kalliimpaa tai vaikeempaa tehdä kuin tavallinen suodatinkahvi.Ja joo, pussiteessäi varmaan oo mitään vikaa, jos ei oo haudutettua teetä tottunut juomaan...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat