Keliaakikkoja paikalla?! Olisi kysyttävää...

Vierailija

Tänään tulossa syömään keliaakikko ja ihmettelen täällä, mitä ihmettä saattaisin kokata. Ehdotuksia otan enemmän kuin mielelläni vastaan : )Voiko keliaakikko syödä Knorrin currykastiketta?

http://www.knorr.fi/#/tuotteet/kastikkeet/734

Kommentit (9)

Voit tehdä myös "juhlavammän" kastikkeen kermasta/tuorejuustosta ilman suurustetta. Lisukkeena voit tarjota riisiä/perunaa ja vihanneksia. Jälkkäriksi Maizena-paketin kyljessä helppo ja suussa sulava suklaakakun ohje tai vaikka vaniljajätskiä ja hedelmiä.Jos pää on tyhjänä ideoista, niin voin vikata vaikka maailman helpoimman kala-uuniruoan.Tarvitset puolikkaan lohimedaljongin tms fileen/syöjä. Kääri lohi+purjoa+sitruunan siivu+tilkka kermaa (tilliä, suolaa, pippuria) folioon ja n. puoleksi tunniksi uuniin, n180-200c. tarjoa lisukkeena riisiä.

Kahvin kanssa teet kääretortun pelkästään perunajauhoista. Ei tartte ostaa kalliita gluteenittomia jauhoja, os et niitä useammin tarvitse.Helppoa kuin heinänteko!

Tärkkelys oli herneestä, jos olisi ollut vehnäjauhosta, se olisi mainittu. Mutta maizena on käyttökelpoinen, samoin perunajauhot kääretorttuun. Useilla keliaakikoilla on myös laktoosi-intoleranssi. Jos vieraallasi on myös se, sitten valmiskastike ei käy.

Useimmiten tärkkelys on nimenomaan vehnätärkkelystä,

eikä se sovi keliaakikolle.Jos kastikepaketissa lukee "gluteeniton", niin toki se sopii

keliaakikolle, mutta jos ei lue, niin en menisi takuuseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat