Vierailija

sain jonottaa siellä 20min vaikka yhteensä siellä oli 3 kassaa ja joka jonossa noin 2 ihmistä. eivätkä vaivaudu edes sähköpostilla vastaamaan reklamaatioon. en suosittele.. menimme sitten jumbon heseen jossa 5 kassaa ja kaikissa jonoissa paljon ihmisiä ja jonotin silti vaan joku 5min.

Kommentit (5)

jossa asiakaspalveluun yleensäkin panostetaan, haha.... kokeilepa ap jotain muuta kuin pikaruokalaa, kerrankin, ja puhu vasta sitten palvelusta.

Siis aivan järkyttävän kauan saatiin odottaa tilausta mukaan, vaikka henkilökuntaa keittiössä ja kassoilla hyöri aikamoinen määrä. Meidän lisäksi asiakkaina tilaamassa oli pari muuta pientä seuruetta. Odotin n. 15 min ja sitten kävin kysymässä asiaa tiskiltä. Olivat unohtaneet meidän hampurilaisia vaille valmiit pussit siihen tiskin reunalle ja yrittivät sitten pokkana laitella hampurilaisia pussiin. Totesin että ranskikset taitaa ainakin olla jo ihan kylmiä, mutta ei tullut mitään vastausta. Meillä oli jo tosi kiire siinä vaiheessa, joten en ehtinyt alkaa tappelemaan asiasta..mutta toiste en siihen paikkaan eksy!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat