Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko Kanarialla tarpeeksi lämmin uimiseen maaliskuussa?

Vierailija

tietäiskö joku?

Kommentit (9)

Vierailija

ovat ilmojen kannalta huonoimmat. Maaliskuussa jo paranee. Ei se merivesi lämmintä ole, mutta kai siellä tarkenee. Olisko 18-asteista eli aika tyypillinen veden lämpötila suomalaiselle.

Vierailija

- ei ainakaan uima-altaassa ollut lämmitettyä vettä, ihan kuin avannossa olisi uinut! Ihana, upea, tosi komea allas. Ihmettelin, kun kukaan ei ui, allas oli tyhjänä. Sitten selvisi, veden lämpötila jotain 17 astetta...

Meressä ei edes käyty. Muuten oli ihan lämmintä, noin 28 astetta päivisin.

Ja huom! Se, että allasta mainostetaan lämmitettynä, ei tarkoita, että allas olisi lämmitetty.

Vierailija

Merivesi on ehkä 18-astetta, altaassa (lämmitetyssäkin) on vain maksimissaan sen 22 ja se on liian vähän pitkäaikaiseen plutraamiseen, kun yleensä vielä tuulee hyytävästi päälle. Kyllähän siellä pulahtaa, mutta kun 5-vuotias tykkäisi olla altaassa puolipäivää, mutta huulet on siniset 10 minuutin jälkeen.Jos vaikka vertaa Kreikkaa toukokuun puolessavälin ja Kanariaa maaliskuun puolessavälin, niin ehdottomasti Kreikassa on jo toukokuussa lämpimämpää.

Vierailija

Eikä meressäkään mitenkään tajuttoman kylmää vettä ollut, mutta aallot olivat niin isoja, ettei sinne voinut lapsia (pieniä) päästää.

Vierailija

... tosin 80-luvulla, mutta ei kai se ilmasto nyt niin kamalasti ole muuttunut?Altaissa vesi oli jääkylmää eikä me niissä ikinä käytykään, mutta meressä kyllä pulikoitiin, ei se ainakaan jäistä voinut olla koska olen aina inhonnut kylmää vettä.

Uusimmat

Suosituimmat