Mistä käytettyjä huonekaluja Tampereelta?

Vierailija

Eli siis, mitä huonekalukirppareita tai käytettyjen huonekalujen liikkeitä Tampereella on? Kiitos!

Sivut

Kommentit (16)

Jos tyylillä ei niin väliä vaan ihan jotain halvinta mahdollista, niin aloittaisin sieltä Näsilinnankadun Fidalta, Hepokatista ja SPR:n Kontista. Jos jotain tyylihuonekaluja, niin sitten toi Papinkadun osto ja myyntiliike. Jos etsit jotain modernimpaa ja siistimpää, kannattaa silloin ehkä aloittaa näistä mainitsemistani etsintä Kontista. Jos haluat suunnilleen kaikki saman tyylisinä, niin huutiksen kautta lähtisin etsimään.Itseasiassa Tampereella on paljon ihan kohtuullisen hyviä kirppiksiä, mutta huonekalujen metsästys on silti aika turhauttavaa. Koskapa nykypäivänä ne hinnoitellaan korkealle. Fidalla jossa perinteisesti ollut kohtuulliset hinnat ja ns köyhien ulottuvilla pyydettiin ruokapöydästä 350€. Oli toki upea pöytä ja hyvässä kunnossa mutta hinta oli minusta törkeä. Kontissa taas oli minusta fiksusti kaikki huonekalut esillä ja suhteellisen paljon huonekaluja. Samoin vaatteet kivasti lajiteltu.Sitten on näitä itsepalvelukirppiksiä, joista säkällä löytää hyvää. Lielahdessa LA-kirppis (jossa tosin taso laskenut, mutta käymisen arvoinen jos Konttiin asti vaivautuu) & Nekalan kirppis ainakin ok ja Sammonkadulla Sammon kirppis. Sen sijaan Jumboa en suosittele kenellekään. Samoin Areenasta huonoja kokemuksia. Mutta toki joskus jotain saattaa löytyä.Jos käy Hepokatissa, tien toisella puolen on myös kirppis. En muista oliko se Fidaa vai mikä. Kalliimpi liike, mutta sama kuin ylempänä, löytöjä saattaa tehdä. Samoilla kadunkulmilla myös SPR:n pikkuinen kirppis. Sieltä löysin mm verhoja halvalla.Ja jos Näsilinnankadun kirppiksellä käy, niin siitä suoraan Satakunnankadulle jatkaessa katujen kulmauksessa vasemmalla on joku kirppis. Siellä myös kalliit hinnat, mutta samalla vaivalla sielläkin käy.Googleta Tampereen kirpputorit, niin löydät tarkat osoitteet.-se 4/5 kirjoittelija-

Lainaus:


Jos käy Hepokatissa, tien toisella puolen on myös kirppis. En muista oliko se Fidaa vai mikä. Kalliimpi liike, mutta sama kuin ylempänä, löytöjä saattaa tehdä. Samoilla kadunkulmilla myös SPR:n pikkuinen kirppis. Sieltä löysin mm verhoja halvalla.Ja jos Näsilinnankadun kirppiksellä käy, niin siitä suoraan Satakunnankadulle jatkaessa katujen kulmauksessa vasemmalla on joku kirppis. Siellä myös kalliit hinnat, mutta samalla vaivalla sielläkin käy.

-se 4/5 kirjoittelija-

siellä pääasiassa ihan shittiä. Hinnatkin lyöty korkealle. On siinä Koskarin ja linja-autoaseman välissä olevassa ränsistyneen näköisellä ex bensiksellä.Kuten sanottu, kerro vähän mitä olet etsimässä.

... ovat siis Näsilinnankadun ja Satakunnankadun kulmassa sekä toinen Puutarhakadun ja Mustanlahdenkadun kulmassa.

Varsinkin edellisessä on minusta ollut useamman kerran kivoja huonekaluja.Papinkadulla, Tiiliruukinkadun ja Pyhäjärvenkadun välissä on myös joku käytettyjen huonekalujen (vai antiikki?) liike, en ole kyllä koskaan käynyt.

huonekaluja siellä aika vähän. Muutoin kyllä kiva paikka. Sieltä tekee hyviä löytöjä lastenvaatteissa. Jostain syystä niitä sinne tuodaankin paljon ja kauppa käy.-4/5- joka ostaa toki muualtakin kuin kirppiksiltä, mutta sattuu tykkäämään vanhan tyylisistä kalusteista :) Sohvaa viimeksi etsiskeltiin ihan joka puolelta.Lainaus:

on huonekaluja. Muutenkin paljon erilaista tavaraa tarjolla ja kauppa käy hyvin (myyn itse siellä lasten pieneksi jääneet vaatteet yms.).

Papinkadulla on todella hyvä osto ja myyntiliike. Siellä pääosin ns kunnon kamaa, antiikkista jne. Toki hinnatkin sitten ihan kohtuulliset.Näsilinnankadun Fidalla on jotain ja siellä melko halvat hinnat. Melko siksi, että laatukamasta hekin pyytävät kiskurihinnat. Vaikka saavat itse kamat ilmaiseksi.Mustanlahdenkadulla, siellä Metson takana on Hepokatti. Sieltä säkällä löytyy etsimäsi ja aika halvalla myös. Jos sattuu löytymään.Sitten on SPR:n Kontti iso kirppis Lielahdessa. Siellä myös hyvää kamaa ja edukkaasti.Kerro vähän mitä haet, voin vinkata tarkemmin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat