Vierailija

Niillä oli saunan lauteet täynnä tavaraa, keittiön työtasot täynnä tavaraa, kaikki lattiat täynnä tavaraa. Ihan järkyttävää.

Kommentit (8)

Meillä kootaan uusia vaatekaappeja. Vanhat on viety pois. Vaatteet on säkeissä ja laatikoissa ja muissa sellaisissa. Lisäksi on tarkoitus siirtää lapsen lelut olohuoneesta makuuhuoneeseen ja ne uudet kaapit tulee siihen lelujen tilalle olkkariin. No, koska ne vaatesäkit on nyt tuolla makuuhuoneessa, ne lelut on tietenkin ympäri olohuonetta. Yksi kaappi on jo jaloillaan, toinen röhnöttää tuossa keskellä lattiaa. Ympäri olo-ja makuuhuonetta menee sellaisia kapeita käytäviä. Kohta tää on ohi, viimestään ylihuomenna, toivottavasti jo huomenna!

Lähdin nopeasti pois.

Yksi asukas sai häädöt kämpästään meidän rapussa.

Sillä oli 2 koiraa, jotka oli tehneet tarpeet sisälle. Oli sillä sanomalehteä lattialla, mutta ei ollut korjannut vuosiin niiden tarpeitaan. Kaikki huonekalut oli koirat silponeet. Makuuhuone oli kaatopaikkana, sinne tämä oli heittänyt aina roskapussin ja niitä oli kertynyt aika komea keko.

Koirien pissat oli imeytyneet lattiaan, niin että sitä elementtilaattaa piti rouhia aika syvälle pois.

Haju oli jotain ihan hirveää.

(Tästä on jo vuosia aikaa) Vietiin mieheni kaveri veljelleen, jolla on rahaa ja hiton iso ja hieno talo (ulospäin!). Heillä on lapsia, ja rouva on ollut vuosia kotiäitinä. Halusivat keittää kahvit, kun oltiin siinä pihalla ja oltiin jouduttu tekemään vähän mutkaakin... Ihanat ja avarat huoneet, joissa kaikki ihan hujanhajan ja lattiat täynnä hiekkaa ja koirien karvaa. Keittiön kaapissa ei ollut yhtään puhdasta kuppia, vaan rouva huuhteli meille kupit keittiön altaasta. Kaikki keittiön pöydät vyörys likaisia astioita ja ruokien jämiä! Meillä oli silloin vauva, jota menin imettään heidän makuuhuoneeseen. Ja voin sanoa, etten ole eläissäni nähnyt niin likaisia lakanoita. Ja se haju... Makkarissa oli myös röykkiöt vaatteita seinien vierustoilla (en tiedä olivatko puhtaita vai likaisia). Nurkassa oli hoitopöytä, jossa roikkui täpötäysi muovipussi käytettyjä vaippoja ja pari käytettyä vaippaa oli siinä pöydälläkin... Meilläkin on lapsia ja eläimiä, ja välillä on tosi sotkuista, mutta ei me sentään ihan paskan seassa eletä!

Ensin nuo asuivat pienehkössä kerrostalo kolmiossa. Vanhempien makkarissa oli käytävät sängylle, jonka vieressä oli pinnis. Muuten huoneessa oli lehtipinoja varmaan metri tolkulla.

Isompien lasten huoneessa oli marsuhäkki ja marsujen papanoita oli pitkin huonetta. Ja koska marsuilla ei ollut mitään pahnoja vaan pelkkä sanomalehti, joka vaihdettiin, kun muistettiin (tai lapset vaihtoivat, kun halusivat) ja se pissahan sitten HAISI!

Olkkarissa oli ehkä max metri vapaata tilaa, muuten lattialla oli huonekaluja, vaatekasoja (puhaita ja likaisia) ja se jätti-iso koira, joka olisi voinut olla poni. Vessasta on turha puhuakkaan.No, ei tuo vielä mitään. Perhe muutti omakotitaloon ja voi herttinen.

Yläkerrassa, missä oli isompien lasten huoneet, oli vaatekasoja sekaisin pitkin lattioita (sekä puhtaita, että likaisia), koiran pennun pissaa ja kakkoja (lasten olisi pitänyt päästää pentu ulos pissalle, mutta nuo kauhukakarat eivät sitä tehneet, joten tuota pennun pissaa ja kakkaa löytyi joka paikasta). Ällötti oikein, kun ei tiennyt mihin astua, saati istua. Lattialla oli puoliksi syötyjä lasten leluja (pennun tekosia) ja pikkulegoja ym.

Keittiössä oli pöydän päällä lehtiä ja ties mitä kaikkea paskaa. Jos halusi istua syömään, joutui raivaamaan pöydälle pienen tilan, että pääsi syömään. Lattialla oli pissaisia sanomalehtiä (pentu pissasi yöllä lehden päälle), pennun kakkoja, perheen kuopuksen kakkavaippoja ym. Tiskipöytä oli täynnä kalja- ja muita pulloja. Hellan päällys täynnä kamaa.

Makkarissa oli sentäs vähän siistimpää, mutta kuopuksen pinnis oli täynnä rojua. Olkkarikin oli aika siisti, mitä sielläkin nyt oli pennun kakkoja ja pissoja ym.

Ja pihaa ei voi edes mainitakkaan.

Saatikka vessaa. En ole koskaan nähnyt noin paskaista vessaa kellään. Pönttö oli kusesta keltainen, lattian ympärys samoin (kiitos kuului perheen keskimmäiselle lapselle). Pyykkikori tursusi yli likaisista vaatteista. Vessassa haisi.

Siellä oli asunut vuokraisännän uuden vaimon tyttäriä, jotka olivat enemmän taiteellista kuin käytännöllistä porukkaa. Osa seinistä oli maalattu osittain mustaksi, mutta sitten oli joko välineet kuivaneet tai maali loppunut tai inspis koska hommaa ei ollut viety loppuun. Pyttyyn oli kaadettu sementtiä. Kaasuhellassa ja uunissa oli kymmenen vuoden ruokajätteet. Tiskiallas tukossa koko mutkatorven mitan. Tupakannatsoja kurkkupurkkikaupalla. Lattioilla kissankakkaa. Seinäpapereitten välistä löytyi teatterikorkean pääsykoepapereita ja taideteollisen koetehtäviä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat