Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vai miksi sitä nyt sanotaan suomeksi?

Ihan tavallinen äiti-ihminen olen muuten.

Kerran otin puheeksi palstalla, ja trolliksi haukuttiin heti. :)

mutta jos joku muu kertoisi, niin en uskoisi.

Mummoni sai joululahjaksi suolihuuhtelupussin ex-miniältään :-)terkkuja sukulaisille jos tällä palstalla vierailette!!!

Tämähän on nykyään muoti, että äidit lykkää merkittävän osan velvollisuuksistaan yhteiskunnalle ja vielä kerskuu sillä. Esikoisesi saattaa sisimmässään olla kuitenkin täysin eri mieltä. Varmaan kysyttäessä sanoo että kiva olla kavereiden kanssa, mutta oikeasti häntä kaivelee, miksi äiti on "vauvelin" kanssa mutta hän ei kelpaa. Vielä enemmän kun isäkin liittyy äitiin ja "vauveliin".Samaan aikaan ne, jotka oikeasti hoitopaikkaa tarvitsisivat, eivät sitä saa tai saavat jostain kaupungin toiselta laidalta. Mutta sehän ei teikäläisiä yhtään haittaa. Vain minä minä minä!

että aviomieheni on minulle uskollinen, vaikka matkusteleekin paljon työnsä puolesta ja mm. käy toisinaan lounaalla tai kävelyllä erään naispuolisen työkaverinsa kanssa.

sillä aikaa kun minä "lekottelen" äitiyslomalla vauvelin kanssa, ja tämä järjestely jatkuu vaikka miehenikin olisi lomalla, ja että vielä olemme lapsia myöten onnellisin ja ongelmattomin tuntemani perhe :) tätä nyt ei ainakaan usko kukaan.

ootko sä muka onnistunut missaamaan kaikki ne 'anna lapselle raitis joulu' -keskustelut?Lainaus:

24; kuka tulee känniin LASILLISESTA viiniä?

No kukaan ei uskoisi, jos kertoisin mitkä oli tarjoilut kaverin luona, enkä uskalla tunnistamisen pelossa kertoakaan. Mutta sanotaan nyt, että oli uunissa paistettu lihanpala, sit oli sen kyytipojaksi lihakastiketta, ja tietysti irtolihapullia ja ja ja.

Mummoni on ex-miniänsä oikein hyvä ystävä ja ex-miniä auttaa kaikessa missä voi. Lahja oli huumorilla annettu ja mummoni nauroi makeasti :-)Minä ajattelin että onpa ihanaa kun heillä on tuommoinen yhteys.

Voin juoda lasin viiniä enkä tule siitä känniin. Pidän viinin mausta, en tosin kaikista. Jos juon lasin viiniä, en tunne pakonomaista tarvetta tyhjentää koko pulloa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat