Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tavaroiden heittely :(

Vierailija

Voi vitsit, että meinaa mennä hermot tuon meidän uhmaikäisen kanssa!! Tavarat lentelee jne. Miten ihmeessä saatais lelujen yms. heittely loppumaan, omat keinot ei auta!!

Kommentit (8)

Vierailija

Mä en voi enää antaa sille muita kuin pehmoleluja leluiksi, kun kaiken, mitä hän saa käteensä, hän heittää pois. Ruokapöydässä joudun syöttämään, kun muuten on lasit ja lautaset lattialla. On se vähän kurjaa, mutta mun pitää ajatella muitakin lapsia ja meidän huushollia.

Vierailija

Nyt kun lapsi alkaa lähestyä viidettä vuotta, on jo jokin aika sitten siirryttä heittelystä heittelyllä uhkaamiseen. Tarkemmin ajatellen varsinainen heittely loppui suht. nopeasti, uhkailu tuntuu olevan sitkeämpää laatua. Joskus vielä kaadetaan pyykkitelineitä tms. raivopäissään, mutta jotenkin lapsi kumminkin valitsee kamoja jotka ei kaatuessaan hajoa. Jäähyjä vaan kehiin kun heittely alkaa. Miljardi kertaa saa selittää että meillä ei heitellä mitään, mutta sellaista se vanhemmuus on.

Vierailija

saunan pesuhuoneeseen jäähylle. Siellä ei ole mitään millä heitellä ja riehua. Pitäkää vähän kuria niille kakaroillenne.

Vierailija

Kylmän viileesti keräät pussiin jos heittää lelun, jos heittää jotain muuta niin sanot että valitseeko äiti vai valitsetko sinä mikä lelu otetaan pois ja laitetaan pussiin. Torut samalla, mutta älä tee viskomisesta numeroa, näin ei saa sillä kaipaamaansa erityishuomiota. Meillä tehosi melko nopeasti. Ja kun on päivän ollut viskomatta saa valita pussista yhden lelun takaisin.

Uusimmat

Suosituimmat