Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mahtaako kellään olla tietoa, mikä Kanki-Kaikkosen ex-vaimo on ammatiltaan? Onko lääkäri ja keskusta-aktivisti?

Kommentit (14)

Mutta jotenkin olen ajatellut muistavani väärin, koska lukuisissa Kaikkonen-Taiveaho-parihaastatteluissa ei ole puolella sanallakaan mainittu Kaikkosen lasta, vaikka kaikki mahdolliset pienetkin lemmikin hankkimiset ja monen omakotitalon kevätkylvöt mainitaan.Mutta eikö Kaikkonen eronnut jo selkeästi aikaisemmin ennen kuin rupesi Taiveahon kanssa olemaan, eli olivat (ainakin julkisuuteen antamiensa tietojen mukaan) pitkään ystäviä ennen liekin roihahtamista?

Kyllä se vaan oli kolmiodraama. Eosivat existään samoihin aikoihin. Ja siihen asti olivat vain ystäviä ja olivat samasssa hotellihuoneessa työmatkoilla. Että sellainen ystävyys. Ja prinsessahäät taas tulossa vaikka molemmat uusintakierroksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli ihan pakko käydä sen kotisivuilla, eikä siellä ainakaan mainittu sanallakaan lapsista, vaikka oli vanhemmatkin nimeltä oikein mainittu.

mutta hyvän tavan mukaista olis kai mainita, että Kangella tosiaan on lapsi ja pääsee purkamaan emoviettiään joka toinen vkoloppu Kangen lapsen ollessa heillä.

Tyttö oli silloin vielä ihan pieni kun Kanki jätti vaimonsa ja rakastui Taiveahoon. Muistan kun ajattelin senkin nuoren perheen kohtaloa silloin suru silmässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat