Mä menen huomenna ostamaan uudenvuodenruuat

Vierailija

Ja rahaa vaivaiset 20 euroa, en taida mitään herkkuja saada mutta täytyy silti jotain yrittää, että uusi vuosi tuntuisi juhlalta.

Ja meitä on neljä syöjää!

Oisko kellään halpoja ehdotuksia, ottaoson innolla vastaan!

Kommentit (7)

Kelpaa kylmänä ja kuumana. Valmis voitaikinapaketti, jauhelihaa, salaattia, poppareita ja limua. Taidat saada vaikka tähtisadetikkujakin...

Lohko kuorimattomat rosamundat pitkittäin. Lado ne uunipellille öljyttyinä ja maustettuina (esim. yrtti- tai grillimauste, suola). Paista kypsäksi ja kullanruskeaksi. Lisäksi uunikirjolohta tai uuninakkeja, kalapuikkoja tms. Edullisia sipsejä ja lapsille mehusta, pakastemarjoista ja jäistä booli. Aikuiset voivat skoolata uudelle vuodelle samalla boolilla, mutta terästettynä, jos löytyy vanhoja kirkkaita tilkkanen. Tai sitten ei.

Osta perunoita, sipulia, kerma ja purkki anjoviksia. Halpa ja hyvä, jää rahaa vielä vaikka pop corneihin, tee itse raastesalaatti kaalista ja porkkanoista.

Ainekset (perunaa, purkki smetanaa, suolakurkkua ja sipulia) ei paljon maksa ja tulee takuulla parempaa kuin kaupan sotkut. Siihen nakkipaketti, litra jäätelöä ja ehkä pullo limua, niin ainakin lapsille luulisi kelpaavan. Ja varmaan saa parilla kympillä, kun ei ihan mitään carte d'oria ota.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat