Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi jotkut täällä puolustelevat AINA miestä?

Vierailija

Löytyy ymmärrystä vaikka minkälaisille miehille. Petturi pettää koska vaimossa on vika. Lyöjä lyö koska vaimo nalkuttaa. Edellisen suhteen lapset on hylätty, koska ex-vaimo on niin vaikea. Turhanpäiväistä miestä ei saa jättää, koska vaimon kuuluu olla kärsivällinen. Kaikki on naisen syytä.Miksi ihmeessä?? Ettekö te vaadi miehiltä samanlaista järkeä, itsehillintää ja arjenhoitokykyä kuin itseltänne? Miksi ette?

Kommentit (4)

Jos joku pettää parisuhteessa, niin vika on molemmissa osapuolissa. Onnelisessa parisuhteessa ei pettämistä ole.Vika on aina lyöjässä ja huom on myös paljon väkivaltaisia naisia.Todellisessa elämässä ja tälläkin palstalla on nähtävissä se totuus, että exät ovat ihan oikeasti pirun hankalia. Naiset kiristävät lapsilla mennen tullen.Vaadi mieheltäni samaa kuin itseltäni. Eivät asiat ole sukupuolisidonnaisia.

enemmän valtaa, tuloja ja etuoikeuksia, jotkut naiset samaistuu miehiin. Se on tyypillistä vähemmän valtaa omaaville ryhmille, että yksi osa heistä samaistuu vallanhaltijoihin ja kieltää oman epätasa-arvoisen asemansa, koska se on liian epämiellyttävää ajatella.Tällaiset naiset näkee *aina* muissa naisissa vikoja: silloinkin kun esim. naisen mies on joku väkivaltainen veitsi kädessä heiluva psykopaatti - silloin he syyttävät naista nalkuttamisesta...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat