Vinkkejä?? Halpaa ruokaa jota voi tehdä paljon kerrallaan pakastimeen

Vierailija

makaronilaatikkoa, makkarakastiketta ja kana/riisi/juusto/kermasotkua tehty jo.Mitä muuta? reseptejä myös voi laittaa =)edullisesti yritetään syödä tämä kuukausi, kaapista löytyis valkoisia papuja tomaattikastikkeessa monta tölkillistä, en vain keksi mihin ne käyttäisin

Kommentit (13)

Paistat vaan jauhelihan ja lisäät pavut, valkosipulia, tomaattikastiketta/ketsuppia, cayannepippuria, sipulia,chiliä.

Lisäksi riisiä tai perunaa.

saan käytettyä noi pavut pois, yhden paketillisen jauhelihaa paistaa kyytipojaksi, pavuissa on itsessään jo tomaattikastikekkin =)lisäää ?

Keittojuureksia tai herne/maissi/paprikaa pakastealtaasta, perunaa ja jauhelihaa. Halvalla saa ison kattilallisen ja siitä sitten osa pakkaseen.

Kaikki kirkasliemiset keitot kestää hyvin pakastamista; jauheliha-, kana-, kaali-, makkarakeitto. Lihapullat, bolognesekastike. Itse pakastan myös usein valmiiksi paistettua jauhelihaa ja broileria, joista on sitten helppo ja nopea tehdä esim. kastikkeita ja lisätä jlihaa hernekeiton jatkeeksi jne.

Voit käyttää oikein hyvää raavasjauhelihaakin, mutta pistä sitten kans todella reilusti kasviksia. Jos et välitä niin esim. perunasta, painota sitten vaikkapa porkkanan osuutta. Reilulla kasvismäärällä saat keittoon runsautta ja edullisesti oikein kunnon syötävää.Halvimmat _kotiruoat_ ovat muuten kaikkein terveellisimipä. Joskus taannoin kun olin Painonvartijoissa, perheen ruokalaskut oli pienimmmillään, kun kaikki sellainen turha "mättö" jäi ostamatta. Se kaikki muu on yleensä paljon kalliimpaa kuin ihan tavallinen ruoka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat