Vierailija

Tällainen suhtautuminen on parillakin kaverillani perhettämme kohtaan. Lasten mummo on eläkkeellä, minkä vuoksi lapset eivät saisi kavereitteni mukaan olla koskaan päiväkodissa esim. syyslomalla tai kesällä. Lisäksi mummon pitäisi kuulemma hoitaa lapsia ainakin yhtenä päivänä viikossa, ettei heidän tarvitsisi mennä päiväkotiin.Olen asiasta todella eri mieltä. Lasten mummolla on omakin elämä ja mm. vanha äitinsä hoidettavana. Toki hän hoitaa mielellään myös meidän lapsiamme, mutta on sanonut suoraan ettei esim. viikkoa välttämättä jaksaisi putkeen.Teemmekin mielellämme niin, että meidän vanhempien ollessa töissä lapset ovat päiväkodissa, ja mummo hoitaa lapsia silloin tällöin illalla tai viikonloppuisin. Hän on myös usein apuna lasten sairastuessa, jolloin meidän ei tarvitse olla töistä pois.

Kommentit (3)

Ei tosiaan. Se, joka lapsen hankkii myös tämän hoitaa. Lapsi ei ole lelu, joka laitetaan kaappiin kun leikki käy tylsäksi. Myös lapsiluku olisi hyvä suhteuttaa omaan jaksamiseensa. Hoitokuvioita/ tukiverkkoakin voisi miettiä jo ennen tekotapahtumaa.Ok, vähän tyly vastaus, mutta joskus tosiaan tympii ap:n kirjoittajan kuvailema suhtautumistapa. Isovanhemmilla ei ole hoitovastauuta- saavat toki osallistua niin halutessaan jaksaessaan:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun ihminen pääsee eläkkeelle, se tarkoittaa, että voi nauttia ilman töitä elämästään ja on vapaa tulemaan ja menemään.Ihme ajattelua noilla sinun kavereillasi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat