Tahattomasti lapsettomasta vapaaehtoisesti lapsettomaksi?

Vierailija

Kaipaisin kommenttejanne tällaiseen asiaan:Meille on tehty yksi epäonnistunut hedelmöityshoito ja vaikka alkioita jäi pakkaseen, niin emme aio niitä käyttää. Olemme siis päättäneet elää lapsettomina.Mielestäni emme siis enää ole tahattomasti lapsettomia vaan vapaahetoisesti lapsettomia.Oletteko samaa mieltä?

Kommentit (11)

täysin sujut asian kanssa, toteaisit, että yrititte lasta, mutta sitten into loppui kesken ja päätitte luopua puuhasta sen sijaan, että vatvot täällä sitä, että mikä on oikea nimitys tilanteellenne. Kyse on edelleen vain sanoista.

helpottaa elämäänne tulevaisuudessa. Luulisin, että on helpompi elää vapaaehtoisesti lapsettomana.Saatte elämäänne jotain muutakin sisältöä kuin lapsen saanti kun olette näin päättäneet. Ehkäpä teillä jopa tärppää luomusti, kun lakkaatte yrittämstä lasta ja ajatuksenne siirtyvät muihin haasteisiin. Näin olen kuullut joillekin käyneen.Toivottavasti jokatapauksessa olette onnellisia elämässänne ja nautitte elämän muista ihanista asioista kuin lapset, jos niitä ei teille suoda. Onnellista alkavaa vuotta.

Pieni kustannus se siirto lääkkeineen olisi.Loppui halu saada lapsia.Omasta mielestämme olemme siis vapaaehtoisesti lapsettomia, sillä mahdollisuus yrittää raskautua olisi edelleen.Ilmeisesti tämä kysymys on teille äideille liian vaikea kun ette osaa vastata kumpaa mielestänne olemme. Kysyn siis vela-palstalta.

Joo, ei tärppää luomusti, kun on ehkäisy käytössä. Mieli siis totaalisesti muuttui tossa 6 vuotta sitten ja juurikin tämän takia pidämme itseämme vapaahtoisesti lapsettomina. Ärsyttää vaan ystävien yms. edelleen jatkuva puhe tahattomasta lapsettomuudestamme.Ja kiitos vastauksestasi vielä. :)

väliä sillä on, että kumpia te olette? Teillä ei ole lapsia. Minusta lasten saanti ei ole mikään elämän täyttymys. Toisilla niitä on, toisilla ei. Jos olette tyytyväisiä olotilaanne, niin eikö se ole tärkeintä? Miksi ihmeessä haluat, että joku tätä sen enempää kommentoi?

Eli ei mielestäni voi sanoa, ettemme saaneet lasta hoidoilla. Jos olisimme kaikki nuo alkiot käyttäneet ja uusiin hoitoihin ei olisi terveydellisistä syistä esim. mahdollisuutta, niin voisin sanoa, että olemme tahattomasti lapsettomia.Nyt pidän meitä samassa veneessä sellaisten kanssa, jotka eivät käytä kaikkia keinoja saadakseen lapsia, koska eivät niitä halua.ap

Yrititte lapsia. Ette saaneet niita hoidoillakaan. Mita tassa on epaselvaa?Tsemppia kuitenkin elamaan, olen samaa mielta kuin eras kirjoittaja ylla etta oman mielenterveyden kannalta on tarkeaa/hyvaksi etta pidatte kuitenkin itseanne vapaaehtoisesti lapsettomina jos niin pystyt kaikeasta huolimatta ajattelemaan, koska se antaa sen hyvan tunteen etta olisi kuitenkin se pieni mahdollisuus olemassa etta voisitte olla vanhempia...

"Ärsyttää vaan ystävien yms. edelleen jatkuva puhe tahattomasta lapsettomuudestamme."t. ap (joka kirjoitti myös numeroilla 6 ja 7, muistaakseni)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat