Vierailija

Hei!Meillä on vauva ja kuusivuotias ja käytössä yksi iso lastenhuone + vaatehuone. Mitenkähän huoneen voisi jakaa, jotta molemmilla olisi oma puolensa? Kokemuksia ja vinkkejä otan vastaan mielelläni. Entäs tilanjakajat?

Kommentit (3)

Onhan noita tapoja kun vaan mielikuvitusta pöyhii! :DYks on että hankitte parvisängyn esikoiselle ja taaperolle oma soppi sinne alle?

Ja muu huone käytetään leikkiin jne.

* Tai parven alle esikoiselle pöytä ja omaa isomman lapsen tilaa?Huone puoliksi ja jaatte tilan perinteisesti hyllyllä? Molemmille jää oma puoli.Tai laitatte sängyt yhdelle seinälle -tai vastakkaisille ja unohdatte huoneen varsinaisen jakamisen.Meillä on kaksi poikaa vastakkaisilla puolilla huonetta, ei ole jaettu näkyvyyttä. Olen ajatellut siirtää lapsille kerrossängyt jossain vaiheessa.

Hei!Ihania vinkkejä :-)Parvisänky voisi olla hyvä, mutta olen haaveillut kerrossängystä, kunhan kuopus siirtyy siihen nukkumaan. Siihen saakka huoneessa siis pinnasänky ja lapsen sänky sekä koulupöytä ja hyllyjä. Onko lapsilla tarpeen olla huoneessa omat puolet? Ehkä omat työpöydät toimivat niinä? Vai kuinka?Kunhan kasvavat, tulevat siis murrosikään, teemme pienen remontin talossamme, että jokaiselle tulee oma huone, mutta sen aika ei ole vielä.Huone on hieman hankala - pitkulainen ja toisella sivulla on kaksi ovea, sisääntulo ja vaatehuoneen ovi ja toisella tietysti iso ikkuna.Vielä vinkkejä ?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat