Kokkaustaitoiset ohoi! Mitä tarkoittaa "paahda vastusten alla"?

Vierailija

Creme bruleeseen saa ruskean sokeripinnan, kun laittaa hyytymisen jälkeen sokeria pinnalle ja paahtaa sen vastusten alla. Tämä varmaan tarkoittaa, että vanukas pannaan ihan uunin yläosaan? Mutta millainen lämpötila olisi hyvä? Ja pitääkö tavallisessa uunissa valita joku muu ikoni kuin se perinteinen, jota ainakin minä käytän uunia käyttäessäni aina?

Kommentit (5)

Mutta kokeile ensin kuumentuuko se alhaisemmalla lämmöllä. Toinen on, että mun uunissa pitää jättää ovi auki kun käyttää grilliä, siinä on semmoinen suoja joka laitetaan uunin oven väliin, etteivät nappulat käryynny, mutta sellaisia ei ole kaikissa uunissa. Ja vuoka sinne ihan yläosaan, joo. hth :)

Pitääkö silloinkin laittaa vuoka ihan ylös? Entä lämpötila - silloinkin korkea (esim. 250 astetta)? Ja kuumennetaanko uuni kuumaksi ennen vuoan lykkäämistä sinne?



t. jostain syystä itsensä tällä hetkellä melko uusavuttomaksi tunteva ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat