Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä kuntoilulaite teillä on ja miksi juuri se on hyvä?ev

Vierailija

.

Kommentit (9)

Vierailija

ja niiden lisäksi se crosstrainer. se on siitä kätevä, ettei tarvitse esim. miehen töissä ollessa ihmetellä lapsille hoitajaa oman kuntoilun ajaksi, vaan voin lasten nukkumaan mentyä huristella menemään omassa olkkarissa, ja katsella samalla nettiteeveestä jotakin ohjelmaa. crosstrainer on myös monipuolinen ja innostava vehje, meidän mallissa on semmoisia valmiita ohjelmia, joissa vastus vaihtuu automaattisesti.jaloilla harrastan sitten lenkkeilyä sulan maan aikaan.

Vierailija

Toistaiseksi olen tyytynyt käyttämään sitä salilla, mutta olisi kiva, jos ei tarvitsisi sinne asti lähteä, vaan voisi treenata kotona.Wiitäkin olen vähän miettinyt, mutta en vielä vakuuttunut sen sopivuudesta minulle.

Vierailija

Vähän väliä kuskaavat mut sohvalle telkkaria katsomaan ja lukemaan.Ei kovinkaan monipuolista, eikä auta laihduttamisessa kunnon kohotuksesta puhumattakaan.

Vierailija

jota tulee käytettyä aika harvakseltaan.Lisäks varmaan kymmenkunta jumppa dvd:tä ja väliin käyn lainaa kirjastosta esim. jooga dvd-levyjä ja näitä tulee käytettyä huomattavasti useemmin mitä tuota kuntopyörää ;)

Uusimmat

Suosituimmat