Seuraa 

Mistäköhän voisi johtua, että tytön 1v4kk alapää haisee ihan kamalalle, vaikka pestään usein. Jos hän istuu potalla, mutta pissa ei ole tullut ja nousee ylös niin potasta lemahtaa aivan järkyttävä haju. Voisiko olla kyse jostain tulehduksesta? Tänään nousi kuume 38.7, mutta toisaalta hän on flunssainen, ajattelin, että voisiko olla kyse virtsatietulehduksesta. Mitään virtsaamisvaivoja en ole huomannut. Olisiko jollain antaa nauvoja tai kokemusta asiasta. Huolestuttaa tälläinen.

Kiitos jo etukäteen.t.Angel kärttyisän tytön äiti

Kommentit (2)

kyseessä virtsatietulehdus. Se ei välttämättä oireile pissaamiskipuna, niinku meillä aikuisilla. Minun vuosikkaalla tyttärellä oli virtsatietulehdus ja oireena oli ensin kuumeilua, ei mitenkään korkeaa, mutta siinä 38 tienoolla viikon verran. Pientä flunssan poikasta myös. En osannut noista huolestua, kun se on ihan tavallista. Oli 1-vuotisneuvola ja silloin lapsi olikin aika kipeän näköinenkin ja terkka laittoi lääkärille ja pissanäytteitä kalasteltiin tuntitolkulla ja tulehdus löytyi. Tyttö joutui sairaalaan saamaan suonensisäisesti antibioottia, nyt vielä 5 viikon estolääkitys. Se kai uusiutuu herkästi. Vaaranahan siinä on se, että se menee munuaisiin ja pienellä ihmisellä on pienet munuaiset ja ne ei uusiudu helposti ainakaan, jos tuhoa pääsee bakteerit tekemään. Ja vielä se, kun lapsi voi olla tavallinen pirteä itsensä, vaikka olisi kipeä.

Kuulostaa kyllä pissatulehdukselta! Pienellä tosiaan jo pelkkä kova kuume (muut flunssaoireet ehkä tässä hämäävät) voi olla ainoa oire. Toivottavasti apu on jo löytynyt tähän mennessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat