Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En kyllä tajua, miksi lastenhuoneeseen hankitaan

Vierailija

telkkari. Siis täh. Onko tarkoitus sitten se, että lapset saa siellä käkkiä itsekseen katsomassa telkkaa tai pelaamassa tuntikausia, etteivät olisi aikuisten jaloissa? Ja eikö vanhempia yhtään arveluta se, etteivät tiedä, mitä lapsikullat sieltä telkkarista katsovat?Minkähän ikäiselle niitä telkkareita hommataan? Ilmeisesti aika nuorille, kun toisessa ketjussa puhutaan nimenomaan "lastenhuoneesta" eikä esim "pojalle hankitusta telkasta", eli on useampia lapsia samassa huoneessa.

Kommentit (12)

että tv makkarissa syö seksiä ja yhteistä aikaa (on kuulemma tutkittu??).Itse katson sitä sieltä enemmän kuin lapset, ne kattelee telkkaria olohuoneessa. Mielestäni on ihan sama missä tv on sillä VANHEMMAT määräävät miten paljon lapset sitä katselevat.?

Lastenohjelmat ei sovi tyylihuonekaluihin.. ;)Meikäläisellä oli pentuna telkka huoneessa. Sain sen kun vanhemmat korvaa sillä omaa mielipahaa kun ei ole aikaa lapselle.Omille lapsille en laita telkkaria huoneeseensa, saa sitä vanhempienkin huoneeseen asennettua ylimääräsen töllön jos pakkorako oltava -tosin tässä suurperheessä ei ole vielä niin käynyt. Ei ole pakko kasvaa telkkarinorjaksi.Jos lapsi käy ylikierroksilla, koulumenestys on mitä on niin joskus kannattaa miettiä mikä sielä lapsen huoneessa koristaa pöytää ja onko se nyt ihan tarpeen.

meillä on kyllä telkkari lastenhuoneessa mutta ei digiboxia. Eli siellä katsotaan vain dvd:tä tai videoita ja vain silloin kun me vanhemmat annamme siihen luvan. Ei ole joka päivä auki eikä yleensä yhtä elokuvaa/levyä pidempään. Lapset 3 ja 1v.

ei meillä nyt siellä kukaan juurikaan itsekseen telkkaa tuijota, tai ainakaan salaa. Onhan se nyt kuitenkin suurperheessä mukava, että on enemmän kuin se yksi tv, jos joskus haluaa eri ohjelmia katsoa. Lisäksi se on minusta oikein kätevää, koska lapset voivat katsoa vaikka lastenohjelmia, kun meillä on vieraita. Meillä ei kuitenkaan vieraiden aikana olohuoneessa katsota telkkaa.

Meillä lapset tykkää katsella videoita ja elokuvia pelata. Telkka on siihen ihan hyvä väline. Meidän lapsilla, nykyisillä teineillä, on telkat olleet omissa huoneissa n. 8-vuotiaasta alkaen. Mä en taas tajua sitä, miksi aikuiset näkee telkan jonain mörkönä.

Aamuisin 4- ja 6-vuotiaat katsovat siitä Pikku Kakkosta, muuten silloin tällöin lastenvideoita ja -ohjelmia. Aikuiset päättävät, mitä katsotaan, lapset eivät edes saa telkkaria päälle. Olohuoneen systeemit on tarkoitettu aikuisten käyttöön, siellä on tyylihuonekaluja ja muuta siistimpää. Lapset telmivät omassa huoneessaan vapaasti.

- Joskus tulee lastenohjelmien aikaa jotain mielenkiintoista televisiosta, joten on kiva, että on kaksi televisiota.

- Kaksi televisiota on kiva perheessämme siksikin, että olemme kaksikielinen perhe ja joskus minäkin menen lasten leikkihuoneen sohvalle katsomaan jotain ohjelmaa. Meillä on myös Play Station, joten televisiota käytetään siinäkin.

- Meillä on usein pitkäaikaisia vieraita (lähinnä isovanhempia), jotka yöpyvät lasten leikkihuoneessa ja kiva, että hekin voivat katsoa televisiota meillä ollessaan joskus omassa rauhassaan.

- Ennen oli vain yksi televisio, mutta kahden television ansiosta saan minäkin joskus katsoa televisiota. Ennen tuntui siltä, että lapset ja mies saivat ainoastaan katsoa televisiota.

- Ei se televisio mikään peikko ole. Me harrastamme monenlaisia harrastuksia, mutta televisio on kiva viihdyke, josta myös oppii paljon monenlaisia asioita ja pitää yllä yleissivistystä.

meillä ei ole lastenhuoneessa telkkaria mutta vaikka olisikin niin kyllä mä tietäisin mitä ne sieltä katsoo, lastenhuone kun ei sijaitse tämän 140-huoneusen kartanomme luoteissiivessä vaan ihan tässä vieressä

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat