Vierailija

mieheni pahoinpideltiin, hakkaaja on saamassa syytteen törkeästä pahoinpitelystä. Hakkaaja vapautui eilen ja nyt kuulin / näin että sama hakkaaja oli lyönyt avovaimoaan pullolla päähän. nainen ei taaskaan nosta miestä vastaan syytetttä sillä on jo niin alistunut tilanteeseen... mies on hakannut naistaan ennenkin.

Olen omalta osaltani järkyttynyt siitä miten pian pahoinpitelijä vapautettiin poliisin huomasta ja että välittömästi tapahtuu tällaista!Onko mitään kokemusta kenelläkään siitä jos ns. ulkopuolisena menee ilmianatamaan perheväkivaltaa? voinko tehdä rikosilmoituksen, ja kannattaako poliisille edes kertoa asiasta?

Kommentit (4)

Poliisi ei voi asialle mitää ellei avovaimo tee ilmoitusta.Jos teet ilmoituksen poliisille sinun pitää pystyä todistamaan, että mies lyö. Siihen eivät kuullut puheet riitä vaan sinun pitää se omin silmin nähdä. Jos et pysty todistamaan, mies voi syyttää sinua perättömästä ilmiannosta.Ilman vangitsemismääräystä ei ketään voida pitää putkassa. Pahoinpitely ei ole syy vangitsemismääräykseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat