Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pystyykö lääkäri poistamaan niitä?

Kommentit (11)

eikä niihin ole tehonnut kuin aika... eli viimeisen vuoden ajan olen elänyt toivossa, että ne loppuisivat... Isosiskolla kesti noin vuoden. Osterivinokasta suositellaan, meidän typy ei sitä suostu syömään, kun se sekä haisee että maistuu karmealta. Rasvaus voi auttaa sikäli, että kuivaan karheaan ihoon niitä tulee helmommin.Isommat molluskat 'tapan' siten, että laitan laastarilapun päälle ja sinne se sit kuivuu. Jää jälki, joka lähtee ajan myötä pois. Kuivatus laastarilapun alla on sikäli hyvä, että se molluskaneste ei pääse leviämään ja lapsi näpläämään niitä. Meillä molluskat on todella ikävästi limakalvojen tuntumassa = peräaukolla ja väliin tuntuu että siellä sisälläkin... HUOKAUS.

ja osterivinokas auttoi aivan selvästi, parissa viikossa häipyivät kokonaan. Liekö sitten sattumaa, siitähän ei ole kunnon tutkimustietoe, että toimisi. Minä avasin kapselit ja sekoitin jauheen ruokaan, ei maistu pahalta sillä tavalla.

Monelle lääkärille olen niistä sanonut ja kukaan ei suostu edes katsomaan niitä. Sanoivat vain, että kyllä ne ajan kanssa lähtee. Minulta on lapsena nypitty niitä pinseteillä ja sain siitä traumoja kun muistan miten huusin ja itkin ja verta tuli kamalasti. En muista sattuiko se, mutta ikävää oli.

sai ainakin 12v. sitten jotain rasvaa joka kuivatti molluskat, meillä toimi hyvin. Voit tietty ostaa apteekista puuduterasvaa(emlaa) ja laittaa sitä molluskoiden päälle,hetken kuluttua nypit sitten pinseteillä pois, ei satu mutta voi lasta hieman pelottaa.

nyppinyt molluskat poi emlan avulla.Tytöllä oli mahassa parikymmentä,nypin ne pois ja muualle ei tullut.

Pojalle ilmaantui kolme vuotta tytön jälkeen noita ja taas nypin löytämäni pois.Annan puudutteen vaikuttaa,avaan molluskan neulalla,ja puristan pois.kipua ei tule,kunhan aine saa vaikuttaa tarpeeksi kauan.

Molluskat on kipeitä hankautuvilla alueilla ja ne leviää helposti esim. silmiin.Mielummin nypin ne mahdollisimma pian pois.Osterivinokas auttaa,mutta aika hitaasti.

Lääkäri ei niitä suostunut nyppimään, mitkään keinot eivät niitä poistaneet, kunnes niitä 1,5 vuoden kuluttua alkoi olla PALJOn ja niistä alkoi kehittymään ISOJA PAISEITA, jotka sitten itsestään puhkesivat ja joihin piti hankkia antibioottikuuri. Silloin vein tytön neuvolaan ja sanoin terveydenhoitajalle, että NYT NE NYPITÄÄÄN JA KAIKKI. Siihen loppui molluskoiden tulo!

Hän suostuu niitä nyppimään vain silloin jos lapsi on tulossa nukutettavaksi jostain muusta syystä (esim. risojen poisto) mutta tällöinkin hyöty on vain esteettinen. Ne lähtevät kun vastustuskyky kehittyy.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat