G: Kuinka monella huomenna tortilloja/tacoja?

Vierailija

O/

Sivut

Kommentit (16)

Eipä olekaan pitkään aikaan tortilloja tehty. Nyt tosin tehdään vähän eri lailla, laitetaan täyte valmiiksi, tortillat uunipellille ja juustoa reippaasti päälle ja uuniin. En tiedä, ovatko silloin enää tortillan nimellä, mutta samaa tavaraa enivei. Ja niiden kanssa juustosalaattia. Nami!

Meillä oli monta kertaa ennen lapsia ja silloin, kun lapset eivät saaneet valita. Nyt on uudenvuodenaaton synttärisankari perheessä, ja hän on useampana kertana miehen kanssa halunnut nakkeja ja perunasalaattia. JOskus niitä on päivällä ja illalla muuta, Nyt tuo on kuitenkin iltaruoka, päivällä syödään pitsaa raxissa...

Ne on hyviä ja helppoja tehdä. En jaksa panostaa uudenvuodensapuskoihin tuon enempää ja kaikki tykkää niistä. Salsakastikkeenkin ostin valmiina, avocadot sentään sössään omin kätösin.

Syödään jo päivällä miehen tultua töistä (ehkä klo 15-16), sitten iltasella vielä nakkeja + ranskalaisia. Nämä kaikki siksi, että lapset tykkäävät (ja itsekin tykkäämme tortilloista) eikä niitä ole syöty tosi pitkään aikaan. Onpahan erilaista kuin jouluruoka.Meillä oli tarkoitus olla vähän "gurmeempaa", mutta ystäväperheen kylääntulo peruuntui, joten omalla sakilla syödään nyt sitten mielitekojen mukaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat