Onko täällä ketään, joilla lasten ikäero olisi alle vuoden??

Vierailija

Ehkäisyä emme ole käyttäneet vauvan syntymän jälkeen ja tänään sitten tein positiivisen raskaustestin. Lapsille tulee ikäeroa n.11 kk.

En olisi ikinä uskonut tulevani näin helposti raskaaksi kun esikoistakin tehtiin 4 v... Elämä on ihmeellista:)Olisko siis kokemuksia??

Kommentit (14)

on ikäeroa tasan päivää vaille 1 vuosi. Äitinsä sanoi, ettei muista tuosta ajasta mitään mutta kun nuorempi oli 1 v. niin sitten alkoi helpottaa. Ovat aina tykkänneet toistensa seurasta ja edelleen aikuisina ovat jatkuvasti tekemisissä ja hyvissä väleissä.Onnea ja tsemppiä!

yksi perhe mis ikäeroa nippa nappa vuosi. ja tiedän sisarukset (nyt 60v) joista toinen syntynyt tammikuussa ja toinen saman vuoden joulukuussa :)

Nyt vanhin poika on reilu 2v. ja nuorimmainen reilu vuoden ikäinen. Alku oli suht helppoa (vaikkei se aina siltä tuntunutkaan), koska vauva nukkui paljon ja esikoinenkin nukkui vielä kahdet päiväunet. Nyt alkaa mammalla olemaan päivisin haastetta - keksivät jos jonkinmoista yhdessä, ja villitsevät toinen toistaan. Tosin onpa heistä toisilleen seuraakin. Hyvin ovat veljekset ns. hitsautuneet yhteen. Ikävöivät toisiaan, jos ovat päivänaikana muutamankin tunnin erossa.

Haastavaa tämä on, mutta ehdottomasti vaivan arvoista!

Meilläkin tehtiin ensimmäistä vuosia, ja toinen tuli "kerta laakista":) - elämä on tosiaankin ihmeellistä:).

vietettiin kätevästi esikoisen 1-vuotisjuhlia ja kuopuksen ristiäisiä yhtä aikaa. Kova puolitoista vuotta tuntui olevan ilman isovanhempia ja lähisuvun apua. Esikoinen vielä oppi myöhään kävelemään.Ehkä harmittavinta on, ettei tuossa tilanteessa ehdi/jaksa nauttia vauva-ajasta paljoakaan. Meinasi mulla olla nauttiminen hakusessa, vaikka ikäeroa 1 ½ vuotta.Pyytäkää lastenhoitoapua ja koettakaa huolehtia omasta levosta ja unesta. Ja onnea!!

Harmi, olisipa kiva sattuma, jos oltaisiin vanhoja luokkakavereita, mutta syntymävuosi on -78. Ja noita veljeksiä ei olisi millään voinut uskoa kaksosiksi, olivat niin erilaisia ja erinäköisiä... :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat