Oletko valinnut miehesi luottaen tunteisiin vai järkeen?Miten kävi?

Vierailija

Kadutko, jos olet jättänyt luottamatta tunteisiisi?Varmasti monelle tuttu tilanne; sydän sanoo go for it, järki sanoo ei. Miten teille on käynyt valintojenne kanssa?

Sivut

Kommentit (20)

HELVETIN VAIKEETA on aika ajoin kun ollaan toistemme vastakohtia,mutta rakkaus on voittanut kaiken vielä ainakin tähän asti..jos järkeä käyttäisin niin en todellakaan olisi tässä suhteessa (oltu 8vuotta jo)..kaikki ihmettelevät miten me oikein ollaan yhes..

Joo, rakastetaan syvästi ja seksi on mahtavaa, MUTTA itse arki takkuaa monesti pahan kerran. Ollaan lopulta kuin yö ja päivä.Tällä hetkellä ollaan siinä pisteessä, että pysyn suhteessa vain järjen takia. En halua rikkoa lapsilta perhettä, vaikka tunteet sanooki, että tämän elämän vois varmasti elää helpomminki..

"järki" on vain tekosyillä kuorrutettua tunnetta...Valitsin mieheni tunteella, järjellä.Ei pidä myöskään sekoittaa kiimaa järjen tunteisiin.

Kiva, kun tuli erilaisia vastauksia. Taidan päätyä siihen lopputulokseen, että tunteeseen voi luottaa, kunhan tietyt järkiperäiset kriteeritkin täyttyvät =)Toivottakaa onnea!ap

Mies toiselta puolen maapalloa. Eri kieli, uskonto, ruoka, tavat. Silloin vielä köyhä opiskelija. Nyt menestyvä liikemies ja maailman paras isä. Rakas.Järki varmasti huusi jossain vaiheessa EI tosi lujaa, mutta uskalsin ottaa riskin ja hyvin menee nyt vielä 10 vuoden jälkeenkin.

ja itseasiassa vielä niin että vaihdoin lennossa järjellä valitun miehen tunteella valittuun. aika riskaabeli juttu kun näin jälkeenpäin ajattelee, se järjellä valittu oli hyvin koulutettu, hyvin toimeentuleva, fiksu, hyvännäköinen ja sporttinen, tunteella valittu oli valitsemishetkellä viinaan menevä opiskelija, ei sporttinen eikä kovin hyvännäköinen.nyt meillä on lapsia ja asuntolainaa ja yhteinen tosi kiva elämä. mies ei ole enää viinaan menevä, ja opiskelukin on vaihtunut hyvin palkattuun työhön.

piti olla sellainen jalat alta vievä tunne, ja samalla ehdottomasti joidenkin asioiden piti "järjen puolella" olla kunnossa. Kuten että ei ole väkivaltainen, ei juuri käytä alkoholia, saman tyyppiset näkemykset rahan käytöstä (ei tuhlaa eikä ole liian ahne), huumorintaju osuu yksiin. Kymmenen vuotta yhdessä, riitoja on tietenkin ollut, mutta edelleen kuten vasta rakastuneet.Molempia pitää olla! Olen seurannut läheltä muutamaa tapausta, jossa nainen valitsi pelkällä järjellä ja unohti sen, jota todella rakasti mutta joka ei ollut "niin sopiva". Ok menee, "kuluu se elämä näinkin", mutta mitään hohtoa ei ole, ja vihloo nähdä entistä ihastusta, joka myös tuntee samoin. Ja sitten näitä, jotka rakastuvat tulisesti alkoholistiin ja uskovat tunteidensa voivan pelastaa, valitettavasn usein menee pahasti pieleen.

Kyllä minulla ainakin tunteet sanovat samasta ihmisestä sekä kyllä että ei! Mieskandidaatti voi tuntua joltain osin täydelliseltä matchiltä ja toisaalta sitten ei.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat