Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nettikaupasta löytyi ihanan näköinen Molokidsin haalari (http://www.keltainenkettu.fi/product_details.php?p=1178). Onko kellään kokemuksia Molokidsin haalareista? Millainen laatu, miten hyvin kangas kestää, jne? Onko miten lämmin?

Kommentit (4)

Meillä ollut tähtihaalari käytössä nyt reilun kuukauden ja olen ollut haalariin todella tyytyväinen. Ensimmäinen haalari meillä missä vetoketjun saa ylösasti kiinni niin , ettei purista kurkkua. Heijastimet ovat todella mahtavat. Meillä 3 vuotiaalla 95cm pojalla käytössä 110 cm puku, puku on kyllä reilu mutta ei missään nimessä mitenkään liian iso. Mielestäni puvussa pitää olla väljyyttä jotta sillä on helppo likkua kun alla on villavaatteet yms. Mittasuhteiltaan puku vaikuttaa myös hyvältä.

käytössä vielä tänä vuonna, sillä koko (110 cm) on todella reilu. En tiedä onko sama juttu pienemmässä koossa.Tosi tyytyväinen olen ollut. Pitää veden, ja pinta tuntuu jotenkin hyvin hylkivän likaa, kurat karisee itsestään pois :) Kangas on vielä hyvässä kunnossa, vaikka 5-v vilkkaalla pojalla on käytössä.Haalarissa on tosi hyvät heijastimet ja meillä vielä kirkas väri, joten hyvin näkyy vaikkapa päiväkodin hämärällä pihalla.Pienenä miinuksena on ollut sisäpuolen fleece, joka jatkuu lahkeissa jonkin matkaa, kesti jonkun aikaa ennen kuin poika oppi hermostumatta pukemaan. Nyt sujuu kyllä ongelmitta.

Eikö ketään...? :)Ja vielä samalla lisäkysymys Molokidsin mitoituksesta! Meidän tytöllä on nyt käytössä Lennen vyötärömallin toppahaalari koko 86 ja huomasinkin suureksi hämmästyksekseni, että Keltaisen Ketun sivuilla ilmoitetut Molokidsin haalarin koon 92 mitat on tismalleen samat! Onkohan siis meidän Lenne sitten poikkeuksellisen isoa mitoitusta, vai onko nuo Molo kidsin haalarit pientä mallia?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat