Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka monen keskenmenon jälkeen luovuttaisi?

Vierailija

- 6 vuotta lapsettomuushoitoja

- 2 kemiallista raskautta

- 4 keskenmenoa

- 1 kohtukuolemaja nyt sängyssä nukkuu 1v ikäinen tyttö. Onneksi en antanut periksi ennen kuin onnistui...

Kommentit (3)

Viimeisimmästä keskenmenosta nyt viikko ja se oli jo neljäs km putkeen. Mietiskelin tänään viimeksi kuinka hullu sitä on kun aina uudelleen vain itsensä laittaa likoon... ja vain seuraavaa keskenmenoa varten.

Olen niin rikki, sydän särkyneenä ja aivan hajalla, ja ilman lapsiani varmaan luopuisin koko elämästäni. Silti toivo on olemassa ja taas on pakko yrittää uudelleen. Mikä ihme siinä on?Auttaisikohan kohdunpoisto tähän perheenperustamishaluun ja vauvakuumeeseen?Miten te muut olette päässeet keskenmenojenne yli? Minulla on ystävät jo kaikonneet, eivät varmaan kestä suruani tai eivät tiedä mitä sanoa. Eräs tuttava loukkaantui kun en pystynyt hänen vastasyntynyttä vauvaansa käydä katsomaan, ja laittoi välit poikki. Se oli mielestäni ihan käsittämätöntä.Ei kai ihmiset sitten tajua miten raskaasta menetyksestä on kyse, en tiedä. Kohtalotovereita täällä?

-keskenmeno -terve lapsi(nyt 18v) -kohdun ulkopuolinen - lapsettomuushoidot alkoi joista 4 keskenmenoa,3:sta en jäännyt raskaaksi -terve lapsi(nyt 7v.) -kohdun ulkopuolinen raskaus. vuosien varella myös endometrioosiota poisteltiin monet kerrat.. ja lopulta jouduttiin myös kohtu poistamaan,kun kohdun lihakseen tuli pahanlaatunen kasvain.. paljon mahtu vuosiin kipua fyysistä ja henkistä.. mutta kannatti jaksaa taistella-:) TSEMPPIÄ TEILLE-:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat