Kokoomusnuoret: Israelilla oikeus puolustaa itseään

Vierailija

Kokoomuksen Nuorten Liitto kummastelee, miten Lähi-idän väkivaltaisuuksiin reagoidaan.- Kun Hamas pommittaa Israelin siviiliväestöä, ei kukaan tunnu reagoivan mitenkään. Vasta, kun Israel useiden varoitusten jälkeen vastaa tuleen, tulee kansainvälisen yhteisön tuomio, ihmettelee kokoomusnuorten kansainvälispoliittisen työryhmän puheenjohtaja b>Wille Rydman.Tiedotteessaan kokoomusnuoret katsovat, ettei ole tavatonta, että itsenäinen ja suvereeni valtio puolustaa aluettaan siviileihin kohdistuvilta hyökkäyksiltä. "Vai ajatellaanko tässä jonkinlaisella sumealla logiikalla niin, että terrorismia voi katsoa läpi sormien mutta että maanpuolustus on tuomittavaa", Rydman kummastelee järjestön tiedotteessa.Kokoomuksen Nuorten Liitto yhtyy Saksan kantaan siitä, että Hamas on yksipuolisesti rikkonut tulitaukosopimuksen ja Israelilla on näin ollen oikeus vastata hyökkäykseen.

IShttp://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1629898Samaa ihmettelen, Hamas on ampunut tuhansia raketteja Israelin siviilikohteisiin ja useita israelilaisia on kuollut. Kun Israel tekee vastaiskun lopettaakseen Hamasin iskut alkaa hirveä älämölö. Uutisia Hamasin jatkuvasta rakettitulituksesta Israelin valtion puolelle ei ole juuri kuullut.Kiitos siitä, että yhä enemmän alkaa kuulua järjen ääntä eikä aina vain tätä yhtä ja samaa vasemmistopropagandaa, joka aina syyllistää Israelin ja katsoo Hamasin ja muiden islamilaisten terrorijärjestön iskuja läpi sormien.

Kommentit (5)

Voisiko olla siksi että kun Israelin valtio perustettiin niin palestiinalaiset ajettiin pois niiltä mailta joilla he olivat asuneet vuosikausia ja heitä ruvettiin terrorisoimaan ja kohtelemaan toisen luokan kansalaisina...

Juutalaisethan on alun perin kotoisin sieltä seudulta missä Israel nyt on, n. 3000 vuoden takaa, vanha.n Juudean ja Samarian seuduilta. Lähihistoriassa Palestiinan alue kuului ottomaaneille ja siirtyi Britannialle, joka taas luovutti alueen juutalaisvaltion muodostamiseen. Se pantiin kahteen osaan: Israel ja Jordania.Palestiinan asukkaita kutsutaan palestiinalaisiksi, olivat he sitten arabeja tai israelilaisia.Vasta sen jälkeen kun Israel oli perustettu ja juutalaiset asuttivat sen, keksittiin arabian palestiinalaisvaltio. Sillä ei ole mitään varsinaisia perusteita olemassaololleen - Juudeasta olivat lähtöisin juutalaiset eivätkä Palestiinan arabit, ei ole olemassa palestiinan kieltä, ei myöskään mitään erityistä palestiinalaista kultturia, joka eroaisi muiden alueen arabien kulttuurista. Koskaan ei ole ollut valtiota nimeltä Palestiina, jossa olisi asunut palestiinalaisia. "Palestiinalaiset" ovat samoja arabeja kuin muutkin Väli-Aasian arabit ja jakavat keskenään saman kulttuurin, kielen ja uskonnon.

sinne muuttaa.Jännää että Karjalan evakot kyllä lähtivät mieluummin muualle kuin jäivät entisille asuinsijoilleen vieraan vallan alle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat