Miten käy suhteen, jossa mies ei halua lapsia ollenkaan?

Vierailija

Käy sääliksi ystäväni, joka on aina ollut tosi lapsirakas. Hänellä on kiva mies, talo jne, mutta mies ei halua naimisiin tai lapsia. Näistä asioista ruvettiin puhumaan vasta kun talolaina oli otettu yhdessä.Mies on tosi ehdoton, ja myös jo sen ikäinen ettei mieli heti muutu. Nainen taas on 3-kymppinen ja viimeiset hetket alkaisi olla käsillä. Kaveri yrittää välillä puhua asiasta miehelle, mutta mies tyrmää ajatuksen heti. Kaverini itkee pari päivää ja hyväksyy asian vähäksi aikaa, kunnes taas kysyy ja pettyy.Voiko ihminen olla oikeasti onnellinen, kun on uhrautunut toisen puolesta noin? Entä jos mies jättää ystäväni sitten kun hedelmällinen aika on jo kaukana takana? Käykö niin usein? Säälittää. Miten voisin kaveria neuvoa tai auttaa?

Kommentit (5)

Itselle kävi niin, että kun mies ei vastuuntuntoisena uskaltanut lasten tekoon, hän halusi erota. Sanoi että tekee väärin kun pitää minua ja jonkun toisen kanssa voisin saada lapsia. Koskaan ei ollut mitään ihmeenpää riitaa mistään, oltiin onnellisia ja itkettiin molemmat. Mutta hän sanoi että näin on parempi, oli nuorempi neljä vuotta ja tosi vastuuntuntoinen.Hoidin tuttujen lapsia ja hän oli huomannut että olisin valmis äidiksi,Tapasin erään miehen ja kerroin tilanteeni, en siksi että alkaisin lapsen tekoon, mutta purkaakseni suruani, hän kuunteli.Tapailimme ja aloimme seurustella. En olisi uskonut että uusi tuttavuus oli lopulta raskas kokemus. Suunnittelimme yhteistä elämää , lapsia, asuntoa...Kun tulin raskaaksi, muuttui hän siksi joka hän oli, mutta osasi peitellä hyvin, kunnes uskoi minun olevan varmasti sidottu häneeen. Hän oli alkoholin suurkuluttaja, jonka sain karvaasti kokea. Elämä oli itkua, pettymystä, lupauksia ja anteeksiantoja, Aloin odottamaan toista lasta niin, että vain vuosi ja kuukauisi oli väliä ja vauvan synnyttyä mietin etten voi jatkaa lapsista huolimatta alkoholistin kanssa. Mietin että edellinen mieheni ei ikinä tekisi minulle sellaista mistä jouduin kärsimään.Kun hain avioeroa mieheni muuttui, pelästyi ja jatkettiin... mutta kun aloin odottaa kolmatta niin otin avioeron siitäkin huolimatta että jäisin yksin kahden ja myöhemmin kolmen lapsen kanssa.Entinen mies oli välillä kuullut äidiltään ettei mene hyvin. Entinen anoppi piti yhteyttä koko ajan kun olin jo muualla, ja olikin ihan anoppi.Sitten tuli kirje siltä entiseltä mieheltä joka ei halunnut lapsia, hän halusi tavata.Hän kävi kylässä ja tutustui lapsiini, sitten hän sanoi ettei tämä voi tämän pahemmaksi muuttua, mennään naimisiin ja jäät hoitamaan lapsiasi.

Ei meidän rakkaus ollut kuollut ja aina oltiin onnellisia, lapsista vain se ero.Nyt on jo yhteisiäkin lapsia ja hän sanoo ettei antaisi ketään lapsista pois.

Onneksi kävi hyvin ja varmasti lapsen tekemistä ei koskaan"kadu", mutta ihmettelen silti. miksi ap teki peräti kolme lasta tuollaisen alkoholistimiehen kanssa.

paitsi kaverisi ja hänen miehensä. Jos kaverillesi oman lapsen saaminen on tärkeämpää kuin yhteinen talolaina, hän varmaan tekee omat päätöksensä asian suhteen.

Viimeinen lapsi tuli kun mies lupaili jaosasi olla säälittäväkin, vaikka ei saisi sääliä.

Hän jopa pyysi AA-klinikan johtajaa ottamaan minuun yhteyttä ja kertoa että mies tekee kaikkensa saadakseen pitää perheensä. Uskoin monta kertaa hänen muuttuneen, olihan meillä kaksi lasta ja kolmas tulossa, mutta koska lapset kärsivät alkoholisti-isästä, niin ei muu auttanut. Lapset eivät uskaltaneet mennä mm. kerrostalon rappuun yksin josta pihalle leikkimään, jne.En jäänyt sosiaalitoimen varaan ja olen ennenkin puistotätikirjoituksissa kertonut perustavani puiston ja aloittavani puistotätinä, hoitaen omat lapseni myös siellä. En maininnut miksi aloitin puistotätinä, koska kirjoitus oli enemmän sitä miksi puisto annetaan toimintaan ja äidit eivät voisi mennä sinä aikana sinne. Lähes vastasyntynyt kolmaskin lapsi oli mukana vaunuissa ja kaikki meni hyvin. Kun nuorin täytti 1 vuoden siirryin muualle työhön ja lapset päiväkotiin kunnes nykyinen mieheni halusi naiimisiin ja että hoidan lapset kotona. He olivat usein sairaina.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat