Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vauva ei missään vaiheessa itkenyt mutta kävin kurkkaamassa ja näin kun isompi nosti pienempää ja kielsin. Sitten kysyin, että tekikö jotain muuta niin sanoi heilutelleensa.Eihän tuon ikäinen pysty tekemään mitään ravisteluun verrattavaa vauvalle? Ja olisi se kai itkenyt eikä ollut tyytyväisenä siellä.Vauva oli koko illan ihan normaali tyytyväinen itsensä, känkkäili ainoastaan ihan väsyneenä vähän ennen nukahtamista, hampaitakin taitaa tulla taas.Ja lapset siis olivat ihan hetken vain keskenään kun itse olin 3veen kanssa toisessa huoneessa.

Kommentit (6)

Lainaus:


mutta tuskin sulla syytä huoleen. kyllä ne vaaralliset ravistelut on sitten ihan muuta. siis jotain tosi kovakouraista mitä vain aikuinen voi tehdä.
Ehkä 5v oli syyllisenä siitä, että oli ylipäätään ottanut vauvan syliin ilman lupaa (jos luvasta on keskusteltu)? En usko, että 5v saisi jo noinkin "isoa" (jos nyt näin voi sanoa...) vauvaa napattua ihan huomaamatta ravisteluun. Siis ettei sitä olisi edeltänyt mitään itkuvaihetta. Ja muutenkaan. Kyllä se vähän enemmän voimaa vaatii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me on sovittu 5 v:n kanssa että vauvaa saa nostaa vain jos aikuinen on vieressä. Kiltisti poika tulee aina pyytämään äitiä mukaan jos haluaa "jumpata" vauvaa.

luotan kyllä ihan täysin häneen. oli 5 v kun syntyi eikä tarvinnut pelätä että tekisi jotain vauvalle. on kyllä ikäistään vanhemman oloinen.mutta tuskin sulla syytä huoleen. kyllä ne vaaralliset ravistelut on sitten ihan muuta. siis jotain tosi kovakouraista mitä vain aikuinen voi tehdä.

mutta ilmeisesti "tilaisuus teki varkaan" tällä kertaa. Ei normaalisti tee mitään typeeryksiä enkä minä tiedä tekikö nytkään muuta kuin, että nosti sitä vauvaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat