Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En halua olla sellaisen järjestön jäsen.

Kommentit (15)

Lainaus:

En hyväksy homo- ja lesbosuhteiden siunaamista. Seuraavana varmaan eläinkin voi olla puoliso..




Mitähän ne ajatteli kun orjuus lakkautettiin! Kohta varmaan eläimetkin saa vaellella vapaina ilman isäntiä ja hankkia omaisuutta?

Olen agnostikko, se on suurin syy eroamiseen.



Toiseksi uskonnossa minua häiritsee se, että siinä on väkisin oikeassa. Jos valitsee jonkun uskonnon, eli kuuluu johonkin uskontokuntaan, tulee mielestäni samalla hyljänneeksi kaikkien muilla tavoin ajattelevien ajatusmaailmat. Silloin ajattelee olevansa itse oikeassa, muiden olevan väärässä. Ja ne asiat ovat niin monimutkaisia, että mitä kukaan on niistä lopulta sanomaan.

En pidä siitä, mihin suuntaan kirkko on menossa. Kaikki on ok, raamatun sanaa ei pidetä ylimpänä ohjenuorana.



Toisaalta käydään paljon lastentilaisuuksissa ja perhemessuissa jne. ja kokisin ehkä tosi ristiriitaiseksi osallistua, jos ei kuuluttais kirkkoon. En tiedä. Vaikea päättää!

En halua kuulua Suomen suurimpaan seurakuntaan. Jos seurakunta olisi pysynyt kuntaliitoksen myötä pienenä, niin olisin pysynyt myös kirkon jäsenenä.

toisena se, että kirkko ei kohtele ihmisiä tasa-arvoisesti



Jos ev.lut-kirkko menettäisi veronkanto-oikeutensa ja irtisanoisi naispappeutta vastustavat vanhoilliset ja hyväksyisi homot osaksi ihmiskuntaa, voisin liittyä takaisin.

ei pysty tekemään mitään miespapeille jotka syrjivät naispappeja. Kirkon pitäisi olla suvaitsevainen, mutta paskat. En usko siihen höpöhöpö juttuun mitä kirkoissa kerrotaan, satu muiden joukossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat