Aiheuttaako Yellowstonen tulivuorenpurkaus kaaoksen?

Vierailija

Pitäisikö ostaa säilykkeitä varastoon?http://www.uusisuomi.fi/Epätavallinen ilmiö kuuluisassa kansallispuistossa

Sivut

Kommentit (56)

Mitä lie humanisteja taas liikenteessä palstalla kauhuja maalailemassa. On hyvin mahdollista, että maanjäristykset enteilevät purkausta; toisaalta aivan yhtä hyvin niillä ei ole mitään tekemistä tulivuoren kanssa, mannerlaatathan siellä mantereella liikuvat aivan eri tahtiin kun perä-Pohjolassa.En löytänyt mistään muita purkausta enteileviä ilmiöitä jyrähtelyn lisäksi. Niitähän olisi, pilvin pimein. Eri asia on, kerrotaanko kaikkea julkisuuteen.En jaksa omana elinaikanani uskoa ydintalviennusteisiin - se olisi jo way too cool :D Veikkaan, että jos kaldera purkautuu voimakkaasti, kärsii Amerikan manner. Sen globaalimpaan joukkotuhoon en suostu uskomaan. Sitä paitsi dollari ajetaan alas ja Jenkkilä lakkaa olemasta vuoteen 2010 mennessä muutenkin, kuka enää jaksaa välittää jättiläistulivuoresta.

Lainaus:

Suosittelen lukemaan ja rauhoittumaan.Supertulivuori ei purkaudu aina voimakkaimmalla asteikolla. Yellowstonen supertulivuori on purkautunut katastrofaalisesti vain kolme kertaa 2.1 miljoonassa vuodessa. Kaikki muut ovat olleet pienmpiä. Edellisen suuren purkauksen jälkeen on ollut mm 80 pienempää.Tuleva purkaus voi olla jopa niin pieni, että puisto voidaan pitää sen jälkeen auki.Pelottelu ja mututiedon levittäminen ei aiheuta muuta kuin pahaa mieltä.

Se voi purkautua viikon sisällä, tai viiden vuoden, tai viidenkymmenen, viidensadan tai viidentuhannen vuoden kuluttua.Että taidan mennä säilykeostoksille vasta sitten kun jotain oikeasti tapahtuu... Toivottavasti en jää auton alle matkalla säilykekauppaan.. ;)

semmonen heppu ku Hitler yritti tota jo, varmaan tiedät miten siinä kävi.Sanoppa miten se yksi uskonto onnistuisi? Yhden johtajan vielä uskonkin, kohtahan niin alkaa jo olla että yksi maa johtaa koko planeettaa.

Vielä joitain kuukausia sitten oisin varmasti mennyt tämän takia ihan pois tolaltani, kun olin ilmeisestikin jonkin verran masentunut ja lisäksi ihan maailmanloppufiiliksissä nähtyäni Maya-dokumentin, jonka mukaan maailmanloppu tulee 21.12.2012. Silloin vain odottelin merkkejä maailmanlopusta.Mutta mutta, otin järjen käteen ja tajusin, että joskus se lähtö tulee täältä anyway, joten turha sitä on pelätä kaiken maailman juttuja. Niin kuin joku täällä kirjoitti, niin voi olla, että Yellowstone purkautuu tänään tai 100 vuoden päästä tai ihan koska vaan.Olen nähnyt sen dokumentin tuosta tulivuoresta parikin kertaa ja sen mukaan lähes koko Pohjois-Amerikka tuhoutuu jo senkin takia, että tuhkaa sataa talojen katoille jopa 50 cm... Hei haloo, meillähän on joskus talvisin lunta sen verran katolla ja märkä lumi on ainakin mun järjen mukaan painavampaa kuin tuhka! Ehkä joitain yksittäisiä kattjoa sen (lumen) takia romahtanut, mutta eihän se mitään joukkotuhoa ole saanut aikaan!Joten mun mielestä on turha lietsoa omaa pelkoaan näillä uutisilla ja sitäpaitsi, uskoisin, että jos uhka olisi todellinen, siitä uutisoisi Suomessa myös joku muukin kuin Uusi-Suomi...Tänään suurempi uhka on varmasti monelle vammauttaa itsensä rakettien kanssa, joten varovasti niiden kanssa ja hyvää uutta vuotta kaikille!

jota kyllä ahdistaa. Yellowstone on yksi seitsemästä jättiläistulivuoresta, jotka purkautuessaan tuhoavat elämän maapallolta.Mutta pakotan itseni olemaan ajattelematta asiaa. Yritän keskittyä jokapäiväisiin asioihin, kuten lasten nahisteluun.Meteoriiteista vielä. Olisiko ollut vuonna 1998 joulun tienoilla, kun maapallon ohi oli lentänyt todella läheltä "maailmanlopun" meteoriitti. Se huomattiin vasta 3 päivää ohituksen jälkeen...

jotka suunnittelevat Uutta Maailmanjärjestystä (Obama, Gordon Brown jne...)tarkoitus onkin luoda katastrofeja, jotta ajettaisiin "vanha maailmanjärjestys" alas ja saataisin uusi järjestys tilalle (pedon valtakunta, antikristuksen yksi valtakunta, josta Raamattu puhuu) ja jossa on käytössä pedon merkki. Kaikenlaiset katastrofit siis palvelevat heidän tarkoitusperiään.Käykääpä huviksenne katsomassa You Tubesta, kuinka nämä Obamat ja Gordon Brownit hokevat tätä New World Orderia kuin jotain mantraa.

muutama kuukausi sitten kaksiosainen elokuva. Olen lukenut jotain muutakin aiheesta, ja periaatteessa tuossa voisi käydä todella huonostikin. Mutta ei auta miettiä mitä kaikkea kauheaa voi tapahtua, kun emme esim. tälle asialle mitään voi.

Lainaus:

Lainaus:

70 000 vuotta sitten tapahtunut purkaus oli pieni.
ja se tämänkertaien katastrofipurkaus on nyt myöhässä?Ja reps kops tuolle supertulivuoren manipuloinnille. No varmasti kaikki saatanan kätyrit haluavat saada aikaan superpurkauksen, joka tuhoaa koko ihmiskunnan :DDDDD. Ja mitenkähän tämä muuten onnistuisi? Sen verran isot voimat on kyseessä. Ei se ihan auta että menee kraateriin ja vähän pomppii.
esim. lukuisilla maanalaisilla ydinaselatauksillaMutta voi olla, että ei onnistuisi, vaikka kuinka yritettäisiin.Olet oikeassa saatanan kätyrit haluavat saada aikaan superpurkauksen, joka jos ei tuhoa koko ihmiskuntaa, niin ainakin harventaa sitä sopivasti.

Mutta voi olla jälleen pienemmästä purkauksesta kyse. Tällöin ei vaikutukset näy Suomessa asti. Toisaalta jos iso purkaus tulee, niin sitten on menoa.Miten tuohonkin sitten voisi varautua?? Jos kyse on ainakin parin vuoden mittaisesta talvesta, niin ruokahan hupenee ihan heti. Jostain pitäisi saada eläimille ruokaa, jotta saisivat tuotettua yhä meille maitoa&munia& lihaa. Mitä syöttää eläimille, jos ei tule kesää lainkaan pariin vuoteen- koko maapallolla??

2.1 miljoonan vuoden aikana näitä katastrofipurkauksia on ollut 3. Laske siitä, onko näiden välillä ollut 70 000 vuotta vai vähemmän.Edellisen ison purkauksen jälkeen on ollut 80 pienempää. Edellisestä suuresta purkauksesta on 650 000 vuotta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat