Vierailija

on minusta parasta. Tuntee toisen, ja toinen tuntee minut. Rakastaa ja haluaa, kaikkien vuosien jälkeenkin. Välillä on "tylsempiä" vaiheita, mutta jälleen, kun elämä vie eteenpäin ja muutoksia tapahtuu suuntaan ja toiseen, rakkaus kukoistaa ja seksi on intohimoista ja täydellistä...Kunhan vain muistaa lupauksensa rakastaa ja ymmärtää, että vaikeudet ovat aina ohimeneviä... Koskaan en tällaiseen ole lyhyissä suhteissa saati sitten yhdenillanjutuissa päässyt ja olen onnellinen, että olen tällaista saanut kokea.Ketään muita, jotka pitävät seksiä nimenomaan pitkässä suhteessa parhaimpana?

Kommentit (12)

Missä iässä? Ei ole 30 kummallakaan vielä mittarissa, vaikka useampi lapsi löytyykin! Kyllä se seksi aika hyvin voimaa vieläkin antaa ;-)

Lainaus:

Vai miten muka jaksatte nukkumatta, ei kai tuossa iässä enää seksin voimalla niinkuin teininä?

Lainaus:

Parisuhdeseksi on lämmintä, rakastavaa, kekseliästä, monipuolista, eämänlaatua kaikin puolin parantavaa. En vaihtaisi pois.Löysimme juuri pari hyvää jippoa, joita kovasti kutkuttaisi taas päästä kokeilemaan, kunhan lapset käyvät illalla nukkumaan...Voikohan hyvällä, pitkäkestoisella parisuhdeseksillä olla jotain tekemistä sen kanssa, että olemme molemmat hyvässä fyysisessä kunnossa?

kulli on vain 16 x 4 cm eli pieni, mutta silti keskimääräistä isompi. Ennen oli ihan sopiva omasta mielestä. Mainitsin jo, että vaimo löystyi, etkö osaa lukea? Mistä lähtien halu nauttia yhdynnästä on muuttunut itsekeskeisyydeksi? Mainittakoon tässä yhteydessä, että vaimon mielestä seksi on nykyään parempaa kuin ennen löystymistä

Ja höylätä tosiaan saa kauan, se onkin ainut hyvä puoli. Laukeaminen ei tunnu juuri miltään. Runkatessakin lentää kovemmalla paineella ja silmissä sumenee kun tuntuu niin hyvältä.

-3Lainaus:

Onko sulla pieni muna vai itsekeskeinen elämä?Jos emäntä on löysä, niin ainakin saa höylätä riittävästi.

kunnes tulee synnytys ja pillu löystyy. Senkin jälkeen parisuhdeseksi on parasta, ainakin muistoissa ja muilta osin paitsi pillun tiukkuudessa. Katse alkaa väkisinkin kääntymään tiukkapilluisten teinien suuntaan ja vitutuksen määrä kasvaa eksponentiaalisesti.

Vai miten muka jaksatte nukkumatta, ei kai tuossa iässä enää seksin voimalla niinkuin teininä?

Lainaus:

6 tuntia vierähti äsken sohvan, suihkun ja sängyn välillä! Lapset vaan herää kohta.....

Olemme jutelleet myös siitä, että jos vaikka on tosi rankka päivä lasten kanssa, niin ihanaa on sitten kun saa lapset nukkumaan ja voi tehdä ihania aikuisten juttuja. Näin joululomalla on ihanaa myös kun ei ole työsteressiä ja niin paljon muitakaan murheita, on enemmän aikaa keskittyä hyviin asioihin.

Hyväkuntoisilla on hyvä itsetunto, terve sielu terveessä ruumiissa. Hyväkuntoista puolisoa on helpompi arvostaa ja kunnioittaa kuin sohvaperunaa läskimoosesta.Lainaus:


Voikohan hyvällä, pitkäkestoisella parisuhdeseksillä olla jotain tekemistä sen kanssa, että olemme molemmat hyvässä fyysisessä kunnossa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat