Vierailija

Näin vuoden päättyessä on aika kurkistaa hieman taaksepäin ennen uuden vuoden vaihtumista.Omalta osaltani paras provo oli "Olinko liian nipo, kun valitin päiväkodin henkilökunnalle hiekasta lapsen saappaissa". Monilla meni tämän kanssa herne mukavasti nenään! ;-)

Sivut

Kommentit (111)

Itse nimittäin usein olen tälläinen vastaaja (ainakin omasta mielstäni).

Eli ymmärrän että kyseessä on provo, mutta tekeydyn vähän tyhmäksi, etten muka tajua ja vastaan "tohkeissani" jotain apua, joka yrittää olla yliampuva/hauska/täysin tollo.

Huono esimerkki on tälläisista vastauksista, esim. tähän tyyliin, että "ai niinkö teillä siellä Porvoossa, ei meillä vaan täällä, mutta mehän ei varmaan mistään mitään ymmärretäkään."

Tuota Porvoo-esimerkkiä käytän todella harvoin, koska se on jo niin kulunut ettei ole enää kovinkaan hauska, mutta se oli esimerkki, että jotenkin aukeaisi, jos joku ei ymmärrä ollenkaa. Eli jou pieni sana tai asia, joka paljastaa ap:lle että oikeasti ymmärretty on, mutta mukavaa viihdettä.Itse en oikein osaa provoilla, mitään kunnon provoa en ainakaan muista. Usein kerron totuutta hieman yksioikoisemmin tai tosikkoisempana kun oikeasti olen.

Tai yhdistelen parhaista tarinoita yhdeksi.Mutta provot ovat suuri ja tärkeä osa AV:tä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun parhain provoni tapahtui lehdessä moooonta vuotta sitten!Yhteen lehteen laitoin lääkäri palstalle että nakki katkesi masturboinnissa sisälleni ja isäni yritti kaivaa sen viikon päästä pois!

Lainaus:

mutta myöntäkää pois.: Hauskaa on teilläkin ihmetellessä provoja (tiesitte tai ette niiden niitä olevan). Usein saan provooni myös jonkun sanataiturin, jonka vastauksille saa nauraa.
Minusta on päin vastoin tosi ärsyttävää kun joutuu miettimään että onko tämä juttu täyttä paskaa vai ei. Ja sitten jos joku paljastuu provoksi mihin on tosissaan vastaillut ja nähnyt jopa vaivaa tms., niin ei sekään mitenkään mieltä ylennä. Aina välillä mietin että jospa hakeutuisin muualle näiden provojen takia ja pari kertaa olen sen tehnytkin.Ja joo, ei tarvi sanoa että olen tosikko.

onko joku juttu totta vai ei? Jokaisen omassa päässähän tämä av:n todellisuus syntyy.Ihan samahan se mun kannalta on, saiko joku todellakin pomoltaan sen hajuviestin vai ei. Sen asian merkitys syntyy mulle silloin kun mä luen siitä, mietin ja kommentoin sitä. Sille omassa tajunnassani syntyvälle merkitykselle on ihan sama, tapahtuiko se juttu vai ei.Sillä tietenkin on merkitystä, paljastuuko juttu provoksi. Mieluiten ei saisi paljastua :-)

että ei nykyään voi olla varma kuka puhuu totta ja kuka ei.Ihmiset tekee provoja tosi kipeistäkin asioista. Varmaan joku on kohta tekemässä itsemurhaa ja naureskelee sitten itsekseen, että onpas hauska provo, kun niin monet menee lankaan.Sääli sitten niille, jotka sitä apua todella tarvitsisivat.Tämä on sairas palsta.

muiden nokkelista vastauksista ei niinkään siitä itse aloituksesta. Se on vain alkusysäys taitaville sanataitureille, joiden jutuille saa nauraa kippurassa. Jos juttu on kovin neutraali, ei sitä kukkan lue tai siihen vastaa ja näin ollen myös nokkelat ja hauskat vastaukset jäävät usein syntymättä.5

Lainaus:

En minä näille oikeasti auttaville naureskele vaan niille, jotka nokkelasti vastaavat jotain hauskaa tai lisäävät vettä myllyyn. Tällaiset henkilöt varmasti myös itse huomaavat, ettei nyt ole tosi kyseessä.
Porukalla nauretaan typeryksille jotka menee lankaan ja tunnetaan ylemmyyttä! Selvä!

MUA haittaa. Mä olen tuo aiemminkin kirjoittanut sinisilmäinen tallustaja. Mulla jää pyörimään kaikki pikkujututkin(omat "mokat) päähän helposti (jopa vuosikymmeniksi) ja kun sitten viimein tajuan että taas mua on vedätetty kybällä, niin sitten taas seuraa henkistä (omaan) päähänpotkimista -> kuljen mietteissäni->olen henkisesti poissa lasteni lähellä->kasvavat hämmingissä->joutuvat hunningolle ja jos huonosti käy, alkavat isompana kirjotella provoja tänne AV:lle.Shame on you kun tämän lapsilleni aiheutatte.Ehkä annan uudenvuoden lupaukseksi sen, että ensi vuoden aikana opettelen provoilemaan, jos ei muuten niin siksi että osaisin tunnistaa sen kun näen.

Lainaus:

Tämä nyt vaan on helppo tapa hauskuutta itseä ja muita loukkaamatta oikeasti ketään. Ketä provot oikeasti haittaa?

Ja pliis hakekaa joku tuo käärmeketjukin. Vedet silmissä nauroin tuota täytettyä karhu-ketjua, miten mä olen sen aikoinaan missannut. Ihania! Kiitoksia! Lisää näitä vuonna 2009!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat