Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tein raskaustestin ja tulos oli haalea plussa, mutta plussa kuitenkin. Olen testannut viime kuukausien aikana useasti, mutta aina on tulos ollut selvä miinus.... Vielä ei uskaltanut iloita ja uskoa todeksi, koska olimme yrittäneet jo niin kauan!(Ainakin omasta mielestäni yk9) Minäpä sitten soitin neuvolaan haluten varmistuksen.Sieltä saatu tulos oli todella vaalea plussa. Eivät uskaltaneet sanoa vielä varmaksi!!! Uusi aika on rfeilun vko päästä. Tässä sitä nyt sitten odotellaan ja kärvistellään!!! Turhauttavaa!

Kommentit (5)

Eli siis, ovatko menkat jo myöhässä, vai testailitko ennakkoon?Vauvakuumematematiikalla,x = kp - k, jossakp = kiertopäivä tänään (tai testausajankohtana)

k = kierron pituus yleensä

Jos x > 0, niin kuukautiset ovat myöhässä, ja plussa luotettavampi

Jos x <= 0, niin kuukautiset eivät ole vielä myöhässä ja iloitsemista kannattaisi hillitä vielä hetkisen.Nyt on nörtti-olo :)Itselläni tällä hetkellä kp = 1 , ja olo sen mukainen. Jos nyt vaikka alkaisin laskea kiertoni pituutta, ainakin helppo muistaa ajankohta.

Sinulla on siis 2 <= x <= 8 Mitä suurempi on x, sitä suurempi on todennäköisyysP(plussa!!!)ja tietenkin, kuten kaikki todennäköisyydet, 0 <= P <= 1Toivotaan, että sinun tapauksessa P(plussa!!!) = 1 :)Nyt riitti nörtteilyt tältä vuodelta.

tein uuden testin. Negaa näytti tai tarpeeksi kun siristeli ja tihrusteli niin sai tosi onnettoman viivan aikaiseksi. Ota tästäkin nyt selvää:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat