Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kuinka annan esim rattaat karjalan apuun tmv?

Vierailija

asun uudellamaalla, minne vien?

Kommentit (5)

Vierailija

Asun alueella, joss paljon maahanmuuttajia ym, mutta joka muksulla uudet talvipuvut ja releet päällä. Löytyy uudet rattaat, pulkat ja pyörät. Edes siis työttömien perheeseen ei kelpaisi varmaan meidän vanhat, pieneksi jääneet vaatteet.

Uff.n toiminnasta jos jotain hyvää löytyisi, niin voisihan edes sinne lahjoittaa, mutta siihen asti taitaa olla toi roskis lähin ja helpoin tie hävittää vaatteet ja tavarat..t. eräs jolla ei mitään mahista mennä kirppikselle myymään, ainakaan ennen kesää...

Vierailija

Eikä kukaan oikeasti auta noita "karjalan lapsia"?! Vastahan Putin kehui että venäjän talous pysyy plussalla. Eiköhän se ole ryssien asia huolehtia omistaan kerta rahaa on. Muutenkin Suomi jakaa miljardi euroa vuosittain kehitysapua ja tarvetta olisi "kotirintamallakin". Minä en ainakaan anna _mihinkään_ hömppäavustukseen pennin pyörylää. Jos jotain lahjoitan niin lahjoitan suoraan vaikka paikallisen keskussairaalan lastenosastolle. Tai jollekkin muulle osastolle joka tarvitsee rahallista tai materiaalista apua..

Vierailija

Venäjä on yksi maailman rikkaimmista valtioista luonnonvarojensa suhteen. Ensin se vei Suomelta isot maa-alueet ja nyt vielä syötetään nykyiset asukkaatkin. Häpeää tuntematta ja historia unohtaen rahat vain Venäjälle ja suomettuminen jatkuu!

Vierailija

http://www.karjalanapu.net/avustus.htmIhanaa, että on olemassa yhtä avuliaita ja avarakatseisia ihmisiä kuin sinä. Nämä avustukset eivät ole mitään hömppää. Monissa maissa lasten asiat ovat todella huonosti. Mikään ei ole itsestään selvää... Meillä on asiat täällä kuitenkin aika hyvin ja voimme antaa ylijäämäämme vähempiosaisillekin..

Uusimmat

Suosituimmat