Vierailija

Kun opiskeluni loppuvat ja menen töihin niin kaikki yli 1050 euron nettopalkat menevät ulosottoon, meneekö tuo 3000e siis ulosottoon jos menen sen nyt tilille laittamaansiellä siis joku 16 000 euroa mulla tällä hetkellä ulosotossa johon olisi tarkoitus ottaa sitä varten tarkoitettu laina pankista kun töihin vain pääsentietääkö joku? uskallanko laittaa tilille sen? se on sellainen hätävara summa, sitäkin varten että yllättävät laskut pystyn nyt opiskelijana maksamaan ettei ulosottoon pääse enää lisää.. varattomaksi mut on todettu

Kommentit (6)

tällaisesta lainasta mikä on tarkoitettu velkojen maksuun, se ei siis ikinä edes tule minun tililleni, vaan menee suoraan velkojille, sitä maksan sitten kuukausittain pois (menee automaattisesti tililtäni) eli samalla tavalla kuin ulosotossa toimitaan, viedään suoraan palkasta, mutta vain pienemmillä koroilla ja yhteen paikkaan.

Älä laita niitä tilille, sillähän sen varmistat.Muuten, miten saat lainaa pankista ulosottovelkojen maksuun ? Sinullahan ei ole luottotiedot kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ulosottajat tarkistavat tilejä silloin tällöin ja ottavat kyllä omavaltaisesti liiat pois, jos niitä löytävät. Kokemusta on.Sinuna soittaisin sinne ulosottoon ja sopisin asiasta. Siellä ollaan ihan inhimillisiä ja joustavia ihmsiille, jotka HOITAVAT asiansa. Hätävaran pitäminen laskuja varten on asioiden hoitamista. Soita heti ja selitä!

ottavat varmasti jos ne sinne laitat. Itselläni myös ulosotossa yritysvelkoja ja firman rahoja(vuokratakuun) laitoin tilille, josta se piti sitten siirtää vuokranantajalle. Parin päivän kulutua rahat oli otettu tililtä.

Ei varmaankaan olisi otettu, jos olisin tajunnut sanoa siitä ulosottoon, mutta en tiennyt, että ottavat sieltä suoraan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat