Mitä tarkoittaa katevaraus? Mistä sitä voi muuttaa? En saa tililtä rahaa.

Vierailija

Tililläni on 500 euroa, mutta verkkopankki ilmoittaa, että käytettävissä on vain 70 euroa. Miksi? Minulla ei ole mitään laskuja suoraveloituksessa, vaan maksan kaikki käsin. Liittyykö tuo jotenkin siihen, että samassa kortissa on Visa-ominaisuus?

Kommentit (5)

Eli nykyiset electron -kortit varaavat tiliäsi heti samalla sekunnilla kun olet ostanut vaikkei rahat heti menekään tililtä. Saattaa olla siis että sinun visa-ostoksiesi summa on varattu lilitäsi vai oletko ostanut jotain noin kallista (430€) esimeskiksi eilen tai toissapäivänä?

..että olet ostanut pankkikortilla 430 euron edestä. Nykyään kun ostat pankkikortilla, kaupan pääte tekee katevarauksen tililtäsi, joka muuttuu sitten muutaman päivän sisällä varsinaiseksi veloitukseksi.Niin, ja voi olla että jos olet luullut ostaneesi vaikkapa luoton puolelle, niin maksu onkin veloitettu suoraaan tililtä...

Kävin maanantaina magneettikuvauksessa yksityisellä, ja maksoin koko homman pankkikortillani. Siitäpä tuo selittyy! Kiitos kaikille asiaa selventäneille! En ole tosiaan tuohon katevaraus-asiaan aiemmin kiinnittänyt huomiota.t. ap

Onko sulla visa electron? Tai kai pankkikortitkin nykyään saattaa ottaa noita katevarauksia. Eli olet käyttänyt nuo 430 euroa jo, mutta ne näkyvät vasta katevarauksina, oikeasti ne lähtevät tililtä myöhemmin. Olet siis kai kortilla maksanut?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat