Vauvalla (6kk) musta kieli!?! Mitä se on?

Vierailija

kuolio?

Sivut

Kommentit (20)

En kyllä ole kuullut sieni-ind´fektiosta, jossa peite olisi mustaa!Jos lapsi muuten normaali, kyseessä ei varmaankaan ole mitään vakavaa. Mutta vie lääkäriin!

Käytiin varmuuden vuoksi korva-nenä-kurkku-lääkärillä ja se on tosiaan se karvakieli. On ihan vaaraton ja saattaa kadota iän myötä, tai sitten ei. Joillain vain on sellainen kieli heti vauvasta asti!Ei ollut kyllä ennen nähnyt sellaista vauvalla, useimmiten niitä näkee tupakoitsijoilla...Outoa, et mistäköhän sellainen tulee?Sanoi, että ei tosiaan tarvi välittää koko kielestä. Myöhemmin kun lapsi on isompi, voi koittaa harjata kielen pintaa mustalta alueelta ja raaputtaa jollain kielen kaapimella.

Kielen takana keskellä on musta viiva, jota on todella hankala nähdä kun vaavi ei kieltään helpolla näyttele. Muuten kieli on ihan normaalin värinen, varsinkin edestä. Keskiosassa on hieman tavallista enemmän valkoista peitettä. Ei todellakaan noin pahan näköinen kun kuvassa ja kielessä ei lainkaan kuvan kellertävää/ruskeaa sävyä.Neuvolassa katsoi, mutta täti ei nähnyt kunnolla kun tyttö raivosi eikä antanut katsoa. Sanoi kuitenkin että varmaankin ihan vaaratonta ja ohimenevää, koska muuten kaikki ok ja tyttö virkeä eikä lainkaan sairaan oloinen.

en vielä ole huolestunut, vaikka mustaa on meidänkin poitsulla kielessä. tuli suurin piirtein pari-kolme päivää rela-tippojen antamisen jälkeen tai siis annan sekä relaa että D-tippoja aamuisin, joten ajattelin että onkohan niiden yhdistelmän tuollainen värjäävä. leluja ei vielä ime, eikä tutitkaan ole kovin mustia olleet, joten ajattelin josko nuo yhdessä vähän värjäävät...

uskallan katsoa muutaman päivän ennen kuin terveen oloista lasta lääkäriin lähtisin kiikuttamaan.

niin kokeile 2-3 päivää puolukkamehua :) ja joka ruokailun jälkeen vähän vettä ja sit puolukkamehua

Sammas voi aiheuttaa myös musta/ tummanharmaan kielen :)

Jos ei puolukkamehulla mene niin sit lääkäriin hakemaan lääkettä.Sit tutit vaihtoon ja myös tuttipullon tutit ( jos käytössä)...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat