Vierailija

.

Kommentit (8)

Kyllä sun elämä on nyt vaikeaa.Ymmärrän että kyseleminen ja painostaminen ärsyttää mutta kannattaisi myös muistaa että anoppisi toivoo lapsenlapsia niin kovasti.

Tuskin kyse on niinkään siitä että hän haluaa alistaa teitä.Miksi isovanhemmilta on täysin kiellettyä vauvakuumeilla lapsenlapsista?

Ovatko nykyvanhemmat niin mustasukkaisia että he ainoastaan saavat rakastaa tulevaa jälkikasvua?Minusta on siunaus lapselle että on monta rakastavaa aikuista elämässä heti alusta asti.

Jos siihen on mahdollisuus niin sitä kannattaa vaalia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

äidilleni tai anopille, ei ne todellakaan ole niin ulkopuolisia ihmisiä meidän elämässä. Tosin en ole kyllä tollasessa tilanteessa ollut, meillä on 2 lasta, mutta mä tiedän. Meille meidän vanhemmat ovat lähi-ihmisiä, ei mitään ulkpuolisia.

että anoppi on kiinnostunut ja yrittää auttaa. Eihän moista tarjousta oikein voi muuten kuin kömpelösti tehdä.

Suomalainen ydinperhe ajatteluhan on ajanut tilanteen siihen ettei isovanhemmat saisi edes haaveilla lastenlapsista ilman että siitä joku ottaa herneen nenään ja kokee painostusta. Ei kai lapsi ole kenenkään omaisuutta? hienoahan on että vanhempia kiinnostaa oman lapsen hyvinvointi ja haluavat avustaa miten voivat, tässä tapauksessa ei kai muuten kun rahallisesti voi apua antakaan?

Eikä meillä ole edes vauvatoiveita ja minäkin olen vasta 26 eli aikaa pitäisi olla.Sanoin sitten anopille, että eihän kaikki edes halua lapsia ja vastaus oli "No kuka nyt sillä tavalla muka."Mua raivostuttaa aivan suunnattomasti. Mieskään ei osannut sanoa oikein mitään koko asiasta. Mitä hittoa meidän asiat kuuluu anopille! Tai lapsien hankkiminen tai niiden hankkimattomuus.Ahdistaa. Mitenköhän tilanne muuttuu, JOS me joskus lapsia saadaan.

että ovat hänen lapsenlapsiaan, mutta asiatontahan tuollainen käytös on. Tehkää rajat heti mahdollisimman selkeiksi ystävällisesti, koska muuten elämänne on yhtä helvettiä mahdollisten lasten synnyttyä.

tosin olemme yrittäneet vauvaa 2 vuotta tuloksetta... anoppi jaksaa kysyä joka kerta kun tavataan onko jälkikasvua jo tulossa... emme ole uklopuolisille kertoneet vauva haaveistamma... miehellä oi vihdoin palanut pinna äitinsä kyselyiden kanssa ja tokaisi sille, että heti tulee kun raskaaksi tulen... Anoppi oli sitten sanonut, että hän voi vaikka MAKSAA lapsetomuushoitomme! kenenköhän lapsi se sitten olisi? Anopin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat