Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Esim sinistä mutta eri sävyjä. Vai pitäiskö olla samaa sävyä sinistä tai korkeintaan kahta? Tuleeko ruma jos on enemmän eri sävyjä? jos olis esim verhot,matto,päiväpeitto ja verhot sinistä mut kaikki eri sävyisiä?

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siinä on hyvin tarkkaan selostettu eri värien yhteensopivuutta. en siis tarkota että sun pitää tykätä just niistä sisutuksista, mutta värit on sovitettu suomalaiseen valoon esim. siinä kirjassa on tosi kauniita murrettuja sinisiä, ja kerrottu mitkä sopii toisiinsa, ja millä värillä saat syvyyttä tai muuta tunnelmaa sisustukseen. meillä on aika valkoista, ja värit on otettu tuon kirja ohjeiden mukaan, tosi kaunis yhdistelmä!

Mä vaan olen tosi huono tälläisissä sisustuksen väri asioissa. Tykkään sinisestä ja sinistä meillä vähän onkin. Tilaan yleensä verhot ynm netistä ja niistä ei ikinä oikein tiedä minkä sävyisiä ne on. Ajattelin että olisko helpointa jos vaan sisustais sinisen eri sävyillä. kyllä meillä tietty esim valkoistakin on huonekaluissa et ei ihan kaikki ole sinistä:)

niin tulee paras tulos. vain yhtä tai kahta puulajia. ei kirjahyllyjä joissa ei ole kirjoja. keskusteluryhmä sohvasta ja nojatuoleista, ei telkkaa näkyvillä.

eri sävyjä joilla saa elävyyttä sisustukseen. toiset sävyt ovat lilaan vivahtavia toiset keltaiseen/turkoosiin. sama sininen näyttää erilaiselta päiväsaikaan ja illalla lampun valossa. katso mikä näyttää hyvältä - ne netistä tilatut verhot ei välttämättä oo just ne oikean väriset- mutta ne voi palauttaa, eikö?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat